Echipa de voluntari “core” da forma si implementeaza toate actiunile si proiectele pe care le desfasuram ca si asociatie.

Suntem in cautare de colegi noi, asa ca, arunca un ochi peste ce departamente avem in asociatie, ce pozitii avem disponibile si ce presupun acestea.

Daca iti surade o oportunitate, nu ezita sa apesi butonul “Aplica”.

Pozitie   Descriere   Responsabil
 

 

       
Manager Operatiuni   Dezvolta si implementeaza strategiile de management financiar ale asociatiei.   Georgiana Zeca
 

 

Responsabil Parteneriate Internationale   Initiaza, mentine si dezvolta relatiile cu alte organizatii din exteriorul Romaniei.  
 

 

       
Responsabil Data Protection Elaboreaza, mentine si implementeaza documentatia pentru respectarea datelor cu caracter personal si sensibil.
 

 

Responsabil Contabilitate Monitorizeaza si inregistreaza cheltuielile in vederea mentinerii bilantul contabil.  
 

 

Responsabil SSM Elaboreaza, mentine si implementeaza elementele esentiale protectiei muncii.
 

 

Manager Stoc Donatii Responsabil de evidenta asupra donatiilor. Ioana Ion
Pozitie   Descriere   Responsabil
 

 

       
Manager HR   Se ocupa in mare de recrutare, alocare si pregatire personal.   Georgiana Popa
 

 

       
Manager Recrutare   Creaza si implementeaza strategia de recrutare a voluntarilor.  
Aplica
 

 

       
Responsabil Selectie   Colaboreaza cu managerii pentru a concepe si implementa criteriile de selectie a noilor voluntari.  
 

 

       
Responsabil Training Se asigura ca nevoile de pregatire ale membrilor sunt satisfacute: survey, gasire traineri, organizare traininguri.
 

 

Responsabil Contracte Se asigura ca toate actele necesare voluntarilor sa fie completate si actualizate.  
 

 

Coordonator de Voluntari Mentine legatura cu voluntarii ce ni se alatura la evenimente si actiuni.
Pozitie   Descriere   Responsabil
 

 

       
Manager Marketing   Administreaza atat comunicarea interna/ externa, campaniile de promovare si evenimentele.   Mihaela Ungureanu
 

 

       
Event Manager   Se ocupa de conceperea si coordonarea evenimentelor din cadrul organizatiei.  
Aplica
 

 

       
Responsabil PR   Se asigura de claritatea si consistenta mesajului transmis de asociatie pe toate canalele de comunicare folosite de aceasta (eg. social media, comunicate de presa).   Dana Miklos
 

 

       
Translator Traduce textele (romana – engleza) pentru campanii si site.
 

 

Responsabil Advertising Concepe mesajele si campaniile de promovare pentru proiectele si initiativele asociatiei.  
 

 

Consultant Marketing Isi ofera experienta din domeniul marketingului pentru a sustine departamentul de marketing si proiectele asociatiei.
Pozitie   Descriere   Responsabil
 

 

       
Manager Fundraising   Se ocupa de tot ce tine de strangere de fonduri si relatia cu partenerii ce ne sustin pe acest aspect in desfasurarea proiectelor   Mihaela Condruz
 

 

       
Responsabil Corporate Fundraising & Partnerships   Creaza, mentine si gestioneaza relatiile cu diverse companii pentru a sustine proiectele asociatiei.  
Aplica
 

 

       
Responsabil Private Fundraising & Partnerships   Creaza, mentine si gestioneaza relatiile cu diversi donatori – persoane fizice – pentru a sustine proiectele asociatiei.  
Aplica
 

 

       
Responsabil Fundraising Campaigns si Events Creaza, mentine si gestioneaza campaniile si evenimentele de strrangere de fonduri pentru a sustine proiectele asociatiei.
 

 

Responsabil Vanzari si Achizitii Se ocupa de negocierea diverselor contracte cu partenerii, studii de piata pe vanzari, negociaza costul achizitiile de servicii si produse necesare proiectelor, stabileste preturile penru diversele produse, etc.  
 

 

Responsabil Grant-uri Cerceteaza si ofera feedback cu privire la implementarea proiectelor pe diverse surse de finantari.
Pozitie   Descriere   Responsabil
 

 

       
Manager IS   Coordoneaza procesele informatice si tehnologice din cadrul asociatiei (functionalitate spatii virtuale, concepere materiale grafice, suport tehnic).  
Aplica
 

 

       
Responsabil Social Media   Actualizeaza paginile de social media ale asociatiei si centralizeaza mesajele primite, redirectionandu-le catre responsabilii adecvati (eg. cazurile sociale catre responsabilul de cazuri sociale).  
Aplica
 

 

       
Responsabil IT/IS (Web)   Se asigura ca website-ul si canalele de comunicare folosite de asociatie (eg. email personalizat) functioneaza corespunzator si sunt actualizate in timp real.  
Aplica
 

 

       
Responsabil Grafica Concepe materialele vizuale de promovare a asociatiei. Cristian Ghinda
Pozitie   Descriere   Responsabil
 

 

       
Manager Programe Sociale si Educationale   Tine evidenta asupra tuturor proiectelor AAI si are in subordine coordonatorii de proiecte.   Ana Pirvulescu
 

 

       
Manager Proiecte Sociale   Dezvolta proiectele destinate ajutorarii copiilor, varstnicilor si al oamenilor fara adapost si sustine coordonatorii si echipele acestor proiecte.  
Aplica
 

 

       
— Manager de Proiect – Copii din Centre   Dezvolta proiectul destinat ajutorarii copiilor defavorizati si coordoneaza echipa de proiect in vederea implemetarii cu success a acestuia.  
 

 

       
— Manager de Proiect – Batrani singuri Dezvolta proiectul destinat ajutorarii varstnicilosr si coordoneaza echipa de proiect in vederea implemetarii cu success a acestuia.
 

 

— Manager de Proiect – Oameni fara adapost Dezvolta proiectul destinat ajutorarii oamenilor strazii si coordoneaza echipa de proiect in vederea implemetarii cu success a acestuia.  
 

 

Manager Program Donatii
 

 

— Responsabil Cazuri Sociale Preia cazurile sociale si le investigheaza, pentru a putea decide unde sa directionam fondurile; tine si evidenta cazurilor sociale precum si a ajutorului oferit de AAI; Mihaela Truta
 

 

— Responsabil Beneficiari
 

 

Manager Programe Educationale Dezvolta proiectele orientate pe educatie si sustine coordonatorii si echipele acestor proiecte.
 

 

— Manager Program “Viziune intr-un Ghiozdanel” Dezvolta proiectul axat pe distribuirea de rechizite si materiale scolare si educationale copiilor din familiile defavorizate din Romania, si coordoneaza echipa de proiect in vederea implemetarii cu success a acestuia.
Pozitie   Descriere   Responsabil
 

 

       
Manager Regional – Constanta   Responsabil de sucursala Asociatiei “Aura Ion” in Constanta   Dana Buda
 

 

Reprezentant Regional Operational – Constanta  

        

Contribuie la dezvoltarea sucursalei Constanta.   Nicoleta Caciuloiu
 

 

Reprezentant Regional – Radauti   Responsabil de activitatile Asociatiei “Aura Ion” in Radauti   Mirela Daniela Schipor
 

 

Reprezentant Regional – Buzau   Responsabil de activitatile Asociatiei “Aura Ion” in Buzau   Ion Ungureanu
 

 

Reprezentant / Manager Regional  

        

Ambasador al asociatiei in tara.  
Aplica