Pentru noi anul 2016 a adus o multitudine de proiecte încheiate cu succes și colaborări frumoase, pe care nu le-am fi putut realiza fără ajutorul și susținerea dumneavoastră!

Împreuna susținem educația și suntem siguri că pentru 500 de copii, noul școlar a fost o un moment de bucurie, când au primit un ghiozdănel complet echipat, în cadrul proiectului “Viziune într-un ghiozdănel” și pachețele cu rechizite.
Bucuria a fost cu atât mai mare când pentru unii dintre copii, acest ghiozdănel a fost primul din viața lor și astfel au putut merge pentru prima dată la scoală.

image1

 

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune direcţionarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală (asociaţie, fundaţie etc.). În acest fel dvs. alegeţi modul în care doriţi să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Atenţie, această suma nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a impozitului pe venit deja achitat, ce poate fi direcţionată de către fiecare.

Termenul limita de depunere a formularului pentru redirecţionarea a 2% din impozitul pe care dvs. l-aţi plătit statului pentru salariul din anul 2016 este până la data de 25 MAI 2017.

Anul completat în formular trebuie să fie 2016, deoarece discutăm despre impozitul pe venit din anul financiar încheiat 2016. Dacă nu cunoaşteţi suma corespunzătoare a 2% din impozit, puteţi lasă căsuţa necompletata, deoarece, cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal, organul fiscal competent are obligaţia calculării, reţinerii şi virării sumei reprezentând până la 2% din impozitul datorat.

Datele Asociaţiei Aura Ion de completare a formularelor sunt următoarele: Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Aura Ion Cod de identificare fiscală a entităţii non-profit: 34742969 Cont bancar (IBAN): RO05BTRLRONCRT0298218501

DESCARCA FORMULARUL 230
DESCARCA FORMULARUL 200

Descarcă

Formularul 230 dacă în 2017 ai avut venituri din salarii sau Formularul 200 dacă în 2016 ai realizat venituri (și) din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii).

Completează

formularul urmărind instrucțiunile de la finalul documentului descărcat (datele Asociației Aura Ion sunt precompletate).

Trimite

formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții până la 25 mai 2018, direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată, sau consultă secțiunea Unde las formularul pentru alte opțiuni.

Poți lăsa formularul/ele la sediul ANAF de care aparții sau:

  • Dacă ai mai multe formulare strânse de la familie și prieteni. Contactează-ne la voluntariat@auraion.ro și găsim o soluție împreună.

  • Direct prin poștă sau curier la punctul de lucru al Asociației “Aura Ion” din Ilfov (Strada Verii, numărul 2, Clinceni, Ilfov)

  • Intră pe pagina noastră de Facebook și află unde se găsesc voluntarii asociației.

  • Folosind serviciul ANAF “Spaţiul privat virtual”

IMPLICARE

Sta in puterea noastra sa schimbam vieti cu doar un simplu gest! Impreuna, ne putem amplifica actiunile si avem capacitatea de a schimba lumea in bine.

VREAU SA DONEZ

“Orice vei face va fi nesemnificativ, dar este foarte important sa faci acel lucru.”
Mahatma Gandhi

VREAU SA FIU VOLUNTAR/A