Colorăm Școli

Împreună colorăm școli

Veselie, culoare și poftă de a învăța. Aceștia reprezintă principalii piloni pe care ne propunem să-i aducem în școlile înscrise în programul nostru.


Companiile și persoanele fizice ne pot susține proiectele prin contribuții financiare cum ar fi:  20% din impozitul pe profit sau 3.5% pe venit, donații in kind sau prin teambuilding în școlile noastre. Reciclăm și achiziționăm mai multe tipuri de obiecte de mobilier și echipamente precum:

bănci/birouri

Clasele școlilor au nevoie de mobilier pentru a-l înlocui pe cel existent care este vechi și deteriorat.

dulăpioare

Elevii nu dispun de dulăpioare unde să își depoziteze manualele sau lucrurile personale.​

scaune

Scaunele din sălile de clasă sunt vechi, deteriorate și au fost sudate de mai multe ori. Majoritatea au picioarele strâmbe.

calculatoare/laptopuri

Cabinetele de informatică sunt dotate cu sisteme informatice vechi și nefuncționale.

Dulapuri

Sălile de clase nu dispun de  obiecte de mobilier care să le permită să depoziteze materialele didactice.

Table Mobile

Sălile de clase nu dispun de table mobile moderne. Tablele din clasă sunt table vechi negre cu cretă.

ÎMPREUNĂ reuşim să modernizĂm Şi sĂ digitalizĂm şcolile din mediul rural?

Pentru a ne îndeplini misiunea și a ajuta cât mai mulți copii și tineri, Asociația Aura Ion are nevoie de parteneri. Companiile pot susține proiectele noastre prin contribuții financiare – 20% din impozitul pe profit, donații in kind sau prin teambuilding în școlile noastre.

Mulțumim pentru că doriți să fiți alături de noi în această inițiativă a programului ‘Arhitecții viitorului copiilor din mediul rural’, prin intermediul căruia ne propunem să rezolvăm provocările legate de infrastructura școlară precară, legate de bunăstarea elevilor și a profesorilor, dar și pe cele legate de riscul abandonului școlar.

ÎMPREUNĂ ADĂUGĂM MAGIE​

Parteneriatul cu AAI inseamnă implicarea în proiecte sustenabile cu impact puternic la nivelul comunităților defavorizate din mediul rural.

 Școala trebuie să fie un loc unde copiii merg cu drag, unde sănătatea fizică și emoțională, atât a lor cât și a profesorilor, să fie în afara oricărui pericol.  Vrem ca ei să beneficieze de echipamente și dotări de calitate, de clădiri sigure și rezistente, iar această inițiativă de a îmbunătăți infrastructura școlară va necesita, cu siguranță, multă determinare și implicare.

Cum folosim resursele de la tine

Asociația Aura Ion colectează materiale didactice, cărți, rechizite, mobilier (dulapuri, scaune, table, flipchart-uri, mese, birouri, cuiere, etc), materiale de construcții, materiale didactice, electronice și electrocasnice noi, materiale și unelte pentru grădinărit, mobilier de grădină, mobilier pentru spații de joacă copii, containere pentru amenajarea spațiilor sanitare sau de joacă și altele care pot fi reciclate și upcycled pentru a fi folosite de școlile din mediul rural.

Cu ajutorul vostru, putem extinde impactul acţiunilor noastre asupra unui număr mult mai mare de beneficiari. Mulţumim mult, #AuraIon #Hope #Help #Vision

CUM NE POȚI AJUTA​

Voluntariatul sprijinit de angajator și responsabilitatea socială corporativă – este un element voluntar al companiei de a sprijini comunitatea în care își desfășoară activitatea

Creăm oportunități pentru voluntariat coporativ…contactează-ne iar împreună identificăm tipul de activitate dorit, numărul de voluntari și bugetul tău pentru a planifica activitățile de voluntariat.

Exemple de activități:

Colorăm Grădinițe

..

Amenajăm spații de joacă

..

Reinventăm curtea şcolii

...

care sunt obiectivele noastre

Dotăm 15

școli cu echipamente, mobilier si materiale didactice.

Renovăm 20

Grădinițe, școli, terenuri și săli de sport, spații verzi și de joacă.

Dăruim 1000

Ghiozdănele echipate cu rechizite de cea mai bună calitate.

Colorăm 10

școli din mediul rural și le cream spații de învățare și relaxare.