CINE SUNTEM?

Asociatia ”Aura Ion” este o organizatie non-profit, fondata în anul 2014 si este inregistrată in Registrul National al ONG-urilor cu numarul: 19917/A/2015

Scopul asociatiei este ideal si nepatrimonial, intru acesta, asociatia impreuna cu si prin membri sai militeaza pentru toti aceia asupra carora carentele sociale si-au pus amprenta, luptand împotriva neajunsurilor, a maladiilor de la faze incipiente, la ultimul stadiu, a violentei domestice, a degradarii umane, in acest sens ajutand copii bolnavi, orfani, abandonati, mame vaduve, femei batute, batrani abandonati de familii, etc.

Activitatea noastra se desfasoara prin intermediul centrului din București, in parteneriat cu Fundaţia „Aura Ion” din Anglia. Fondurile se indreapta catre proiectele caritabile pe care le dezvoltam in Romania cu ajutorul voluntarilor nostri.

Misiunea noastra este sa unim oameni din toate categoriile sociale prin desfasurarea activitatilor cu caracter umanitar si caritabil, promovand astfel voluntariatul si responsabilitatea sociala. Fondurile stranse in urma actiunilor noastre sunt directionate deopotriva catre copii, tineri, adulti si varstnici din categorii sociale defavorizate.

CE FACEM?

Depunem toate eforturile sa reunim oameni si comunitati, alaturi de care abordam si rezolvam probleme legate de saracie, educatie si sanatate in speranta unui viitor mai bun.

Prin intermediul campaniilor noastre de constientizare, numai în ultimul an am reusit sa oferim cadouri de Craciun copiilor care provin din medii defavorizate, batranilor abandonati,  ghiozdane pline cu rechizite scolare, cat si alimente mai multor familii defavorizate.

Am initiat un program de campanii de ajutorare pentru oamenii fara adapost, campanii sprijinite de mai multe donatii constand in haine, articole de uz personal si saci de dormit.

De asemenea, cu ocazia sarbatorilor de Paste am adus bucurie si zambete mai multi copii prin intermendiul evenimentului caritabil pentru copii “Cutia cu zambete”.

Prin actiunile noastre incurajam copiii sa faca miscare si le oferim experiente deosebite prin participarea la competitii internationale alaturi de voluntarii nostri – Color Run (2015), Bucharest Maraton (2015), 10K Family Run (2016) si Bucharest Half Maraton (2016).

IMPLICARE

Sta in puterea noastra sa schimbam vieti cu doar un simplu gest! Impreuna, ne putem amplifica actiunile si avem capacitatea de a schimba lumea in bine.

VREAU SA DONEZ

“Orice vei face va fi nesemnificativ, dar este foarte important sa faci acel lucru.”
Mahatma Gandhi

VREAU SA FIU VOLUNTAR/A