Loading Events
This event has passed.

Aura Ion Foundation din UK și Asociația “Aura Ion” din România, în parteneriat cu BluParty, vă invită să faceți parte din echipa de spiriduși care ajută oameni mai puțin privilegiați Crăciunul acesta.
Pentru prea mulți, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți, de singurătate și de lipsuri.
De aceea, în fiecare an, această perioadă este marcată de mai multe campanii caritabile. Cu mare entuziasm, vă anunțăm că proiectul nostru dedicat sezonului rece, “Cutia cu Zâmbete”, a fost demarat în mod oficial.
Scopul campaniei este de a ajută copiii, familiile defavorizate, bătrânii și oamenii fără adăpost și de a le aduce un zâmbet pe chip. Mai mult decât oricine, copiii nu ar trebui să își piardă nicicând credința în Moș Crăciun și spiritul sărbătorilor, în bine.
Pentru noi, membrii Fundatiei “Aura Ion”, este o deosebită plăcere să aducem bucurie, să transmitem emoția, semnificația și spiritul Crăciunului, copiilor care trăiesc în sărăcie extremă și care suferă de excluziune socială.

În 2015 am demarat primul proiect “shoebox appeal”, în cadrul căruia am ajutat peste 200 de copii din orașe precum București, Bacău, Buhuși, Teleorman, Hinova si Constanța.

Anul acest ne dorim să lansăm aceiași campanie, dar pentru mult mai mulți copii, astfel, cu ajutorul dumneavoastră, ne dorim să ajungem la peste 500 de copii.

Pentru cei care nu au participat anul trecut, la campania noastră de a pregăti cadouri pentru Crăciun, conceptul este simplu:

• Alegeți o cutie de pantofi de mărime medie: dimensiuni: 30cm x 18cm x 13cm
• Personalizați-o așa cum simțiți și împachetați cu grijă și înțelepciune cadourile, poate găsiți o variantă mai sustenabilă, cum ar fi hârtie reciclată, săculeți de pânză, etc.
• Împachetați separat cutia și capacul ei.
• Puneți în cutie produsele pe care le consideri necesare fiecărei categorii selectate: jucării, dulciuri, rechizite, articole vestimentare (șosete, fular, căciula), produse de igiena personală.
• Nu uitați să includeți o felicitare sau o scrisoare în care îi transmiteți câteva gânduri bune beneficiarului. Apreciem inspirația, scrie din suflet!
• Contactați-ne pentru a vedea care este cea mai simplă metodă pentru a ne trimite cutiile.
• Odată ajunsă cutia la noi, urmează ca renii lui Moș Crăciun să o colecteze de la AAI și să o livreze la persoana aleasă de către tine, fie in cadrul petreceri de Crăciun, fie înainte de seara Crăciunului.

Noi nu ne rezumăm la a transmite doar bunătate, ci încercam să creem momente și emoții prin organizarea de evenimente pline de magie și speranță.
Întrucât dorim să fiți la curent cu evoluția și etapele proiectului nostru, vom reveni cu mai multe informații în următoarele zile. Dar, nu ezitați să vă alăturați grupului nostru pentru mai multe informații în timp real.

https://www.facebook.com/events/1221911967883004/

În video atașat, am rezumat în 60 de secunde, implicarea, emoțiile, bucuria și entuziasmul oamenilor care s-au alăturat acestui proiect, dar și magia din privirile celor mici, la primirea cadourilor și pe parcursul jocurilor interactive.

Poți fii și tu ambasadorul zâmbetului din cutie!

Donează cadouri sau bănuți și, împreună vom reuși să facem și mai mulți copii fericiți!

Donațiile se pot face în conturile din UK:

Name: Aura Ion Foundation
Bank: Barclays
Account: 33740250
Sort: 20-13-34
PayPal: contactus@auraion.co.uk

Sau din Romania:

Asociația Aura Ion
Banca Transilvania,
RO05BTRLRONCRT0298218501
Paypal: doneaza@auraion.ro
CUI: 34742969

Email: social@auraion.ro

Mulțumim frumos,
Echipa AAI

#HopeVisionHelp #AuraIon #BluParty

Leave A Comment

Loading...