Implică-te

arhitecţii viitorului copiilor

Inspirăm superEroi

Orice ai face este nesemnificativ, dar e foarte important să o faci!” Mahatma Gandhi

Ne dorim să te avem alături

Ești creativ/ă, determinat/ă, energic/ă și dorești să faci parte dintr-un proiect educațional unic?

Alăturându-te echipei noastre de voluntari, vei contribui la crearea multor școli vesele și colorate!

Vino în echipă

Te poți alătura echipei noastre contribuind punctual, în proiectele care îți plac.

creează produse handmade

Împletim, pictăm, lipim, croșetăm, etc. pentru a susține educatia copiilor din mediul rural​

Fii voluntar la evenimente

Participă la evenimentele noastre pentru copii sau ajută-ne să colectăm sau/și livrăm donațiile către școlile din mediul rural.

ÎN AAI LUCRĂM ÎMPREUNĂ SĂ GĂSIM SOLUȚII CU IMPACT POZITIV pentru COMUNITĂȚILE MAI PUȚIN PRIVILEGIATE

Cum mă pot implica

Oricine dorește  se implice, sub o formă sau alta, în proiectele AAI poate fi voluntar. 

Trebuie să-ți placă activitățile în care te implici și  dorești -i inspiri și -i ajuți pe cei din jur.

Poți  vii alături de noi în București sau online de oriunde din lume.

cum mă înscriu

Scrie-ne la voluntariat@auraion.ro

AAI facilitează și încurajează crearea de programe și activități inovative, precum și colaborarea între membrii unei comunități.

Voluntarii organizației învață că prin proiecte sociale pot combate problemele sociale.

ce beneficii am

  • Primești o adeverință de voluntariat și referințe la cerere;
  • Posibilitatea de manifestare a spiritului de inițiativă și leadership;
  • Acumularea de experiență și competențe noi: lucrul în echipă, proactivitate, învățare continuă, creativitate, abilități tehnice, cunoștințele de limbi străine, management de proiect sau organizare de evenimente;
  • Dezvoltare personală: de a te bucura de lucrurile simple, de a fi capabil să simți compasiune, de a te simți împlinit;
  • Interacțiune cu stakeholderi (școli, sponsori, parteneri) și copii;
  • Posibilitatea de networking;

ce spun CEILALŢI voluntari

103588569_2648384838815857_5726148611472842667_n (1)

Sunt voluntar AAI și sunt foarte bucuroasă să pot contribui la realizarea proiectelor asociației! Am întâlnit oameni extraordinari, oameni cu un suflet deosebit care își pun toată energia și priceperea să ajute copiii din mediile defavorizate să meargă la școală, să aibă acces la educație! Oamenii aceștia sunt neobosiți și reușesc să facă lucruri minunate! Sunt mândră că fac parte din echipă AAI, este o experiență pe care o recomand tuturor! Să ajuți îți aduce multă bucurie sufletească, iar că voluntar ai foarte multe de învățat!

Mihaela Nicolae

103967084_581931312719321_8464597298253591737_n

O luminiță strălucitoare adusă pe chipul copiilor sau al oamenilor într-o perioadă mai grea nu face decât să mă facă mai bun atunci când văd aripi întinse și un chip luminat.(Zâmbetul nu ucide, face bine)!!!🤗😁


Daniel Horhogea

104101115_275572013549285_643319874260169834_n

De când sunt voluntară la Asociația Aura Ion am avut parte de experiențe extraordinare și de emoții puternice pe care îmi e greu să le exprim prin cuvinte. De la an la an, au fost proiecte tot mai complexe și tot mai multe persoane au beneficiat de ajutorul asociației, în special copii din medii defavorizate, dar nu numai. În plus, am cunoscut aici oameni minunați, voluntari extraordinari al căror scop este doar să livreze zâmbete, fericire, magie, speranță. Sunt recunoscătoare pentru că i-am cunoscut și pentru toate lecțiile de viață pe care le-am primit în timpul perioadei de voluntariat și recomand oricui să se alăture echipei noastre.

Larisa Pogea

WhatsApp Image 2020-06-20 at 07.26.00

De la un cadou de Crăciun, la voluntar AAI. De la o curiozitate, la activități intense alături de oameni extraordinari, inspirați și responsabili. Activități cu oameni talentați și motivați, care prin acțiunile lor aduc o schimbare în bine acolo unde situația o cere. Voluntari care aduc fericire și zâmbete pe fata celor mai puțin norocoși și activități din care descoperi de fiecare data o noua părticică din tine.
Delia Pârvu

ALEGE UN TIP DE ACTIVITATE CARE ȚI SE POTRIVEȘTE ​

Și alătura-te echipei noastre! Această experientă îți va oferi posibilitatea de a dărui timp și energie unor proiecte de impact și îți va oferi oportunități de învățare continue.

Voluntariatul, pe lângă că aduce beneficii în comunitate, are un rol mai profund și important pentru o persoană implicată, contribuind la dezvoltarea personală și la îmbunătățirea percepției și atitudinii asupra societății. Mai mult decât atât, voluntariatul este o decizie personală, o opțiune care oferă tuturor o șansă să aibă un impact în societate.

Zâmbetele Copiilor Sunt O Rază De Speranță Pentru Toți

Doar Împreună Putem Schimba Viitorul