MESAJUL PRESEDINTELUI

Singurul lucru care contează este sa fii autentic, sa creezi, sa te exprimi, sa actionezi. Inspiratia vine din cele mai variate medii: oameni, experiente, natura, evenimente, muzica. Totusi, artistii sunt cei care ne influenteaza mult. Panzele lui Mark Rothko ne impresioneaza pana la lacrimi, dar si lucrarile lui Theodor Aman, care ne-au dat o perspectiva diferita asupra Romaniei secolului 19.  

Cred ca lumea ar fi avut mai putină savoare fara filmele lui Frederico Fellini sau Tarkovski. Sa faci ceva pentru ca in asta crezi tu, nu pentru a avea succes. Succesul e ceva secundar. Pasiunile au rolul de a ne face ochii să sclipeasca, de a ne hrani cu o hrana de care avem nevoie ca de hrana fizica. Dar pe de alta parte, nu cred ca trebuie sa ne definim prin ele.

E adevarat ca “Ce faci, te face!” si e foarte important sa actionezi intru bine si adevar, dar ce faci iti poate fi luat intr-o secunda si apoi ramane ce esti, dincolo de actiunile si pasiunile tale.

“The world insists that you build this tower and you must insist on doing it your own way “–  Chris Guilbeau

Lucretia Alexandra Ion
Presedinte

IMPLICARE

Sta in puterea noastra sa schimbam vieti cu doar un simplu gest! Impreuna, ne putem amplifica actiunile si avem capacitatea de a schimba lumea in bine.

VREAU SA DONEZ

“Orice vei face va fi nesemnificativ, dar este foarte important sa faci acel lucru.”
Mahatma Gandhi

VREAU SA FIU VOLUNTAR/A