MISIUNE SI VIZIUNE

Valorile noastre stau la baza tuturor deciziilor pe care le luam, ele ne ghideaza in indeplinirea misiunii noastre.

Misiunea Noastra

Sa lucram alaturi de comunitatile defavorizate pentru pune capat foametei si saraciei, sa actionam ca un catalizator pentru dezvoltarea unei culturi a respectului si a ajutorului reciproc. Sa cream oportunitati de a invata si de a lucra impreuna pentru un scop comun, incurajand oamenii sa aiba un rol activ in dezvoltarea comunitatii.

Misiunea noastra

De asemenea, ne dorim sa unim oameni din toate categoriile sociale prin desfasurarea activitatilor cu caracter umanitar si caritabil, promovand astfel voluntariatul si responsabilitatea sociala. Fondurile stranse in urma actiunilor noastre sunt directionate deopotriva catre copii, tineri, adulti si varstnici din categorii sociale defavorizate.

Viziunea Noastra

Sa fim EXTRAORDINARI in eliminarea SARACIEI, din zonele defavorizate. Sa fim cei mai BUNI in furnizarea de SERVICII gratuite, fara discriminare, care sa amelioreze calitatea vietii prin oferirea de servicii sociale competente si pline de compasiune, celor saraci, izolati si nedoriti.

Viziunea noastra

Sa fim MaI BUNI in asigurarea resurselor necesare pentru scoli, pentru a putea oferi cea mai buna EDUCATIE copiilor.Fondurile stranse in urma actiunilor noastre sunt directionate deopotriva catre copii, tineri, adulti si varstnici din categorii sociale defavorizate.

Filozofia noastra

Vedem organizatia noastra ca parte a unui efort comun de a aduce impreuna oamenii pentru a rezolva problemele comunitatilor legate de SANATATE, SARACIE SI EDUCATIE.

Filozofia noastra

Vedem organizatia noastra ca parte a unui efort comun de a aduce impreuna oamenii pentru a rezolva problemele comunitatilor legate de SANATATE, SARACIE SI EDUCATIE. Ne dorim sa vedem aceste comunitati transformandu-se in bine, fiind mai inteligente si mai sanatoase in viitor.

HOPE

VISION

HELP

VALORILE NOASTRE

COMPASIUNE

Suntem ghidati de compasiune pentru oamenii afectati de deprivare materiala severa, in sensul ca nu-si pot permite sa achizitioneze articole considerate dezirabile sau chiar necesare pentru a duce un trai decent.

COMPASIUNE

Suntem ghidati de compasiune pentru oamenii afectati de deprivare materiala severa, in sensul ca nu-si pot permite sa achizitioneze articole considerate dezirabile sau chiar necesare pentru a duce un trai decent. Acesti oameni ne motiveaza sa actionam devotament si curaj pentru a ii ajuta pe cei devaforizati. Dorim sa ne dedicam timpul pentru a aduce o adevarata schimbare în comunitatea si lumea noastra. Astfel, garantam luarea unor decizii bazate pe valorile noastre, care ne vor proteja si ne vor ghida sa ne indeplinim misiunea.

INTEGRITATE

Suntem dedicati sa mentinem cele mai inalte standarde si principii prin recrutarea oamenilor de calitate care sa furnizeze servicii exceptionale, prin munca de voluntariat.

INTEGRITATE

 Suntem administratori chibzuiti si avem foarte mare grija de resursele incredintate. Le folosim acolo unde este nevoie pentru imbunatatirea calitatii vietii in comunitatile pe care le deservim. Misiunea noastra este sa avem un impact real in viata oamenilor ce au incredere ca vom ca ii vom ajuta in momentele de nevoie.  Integritatea noastra este exprimata foarte bine in cadrul comunitatii noastre: voluntari, specialisti, parteneri si finantatori, cu ajutorul carora dorim sa avem un impact asupra lumii prin actiunile noastre caritabile.

RESPECT

Consideram ca ne-am indeplinit misiunea atunci cand ii apreciem pe ceilalti. Voluntarii Asociatiei “Aura Ion” au o conduita respectuoasa fata de membrii comunitatilor pe care le vizitam.

RESPECT

Consideram ca ne-am indeplinit misiunea atunci cand ii apreciem pe ceilalti. Prin respectul acordat fiecarui membru al comunitatii, speram sa-i incurajam sa fie mai puternici si sa se pregateasca mai bine atat pentru viata lor, cat si pentru vietile celorlalti. Acesta este unul dintre modurile in care putem realiza mai multe si putem avea un impact mai mare. Increderea si respectul pe care il acordam celorlalti sunt caracteristice tuturor membrilor comunitatii Asociatiei “Aura Ion”, prin cei ce reprezinta oficial organizatia noastra.

IMPLICARE

Sta in puterea noastra sa schimbam vieti cu doar un simplu gest! Impreuna, ne putem amplifica actiunile si avem capacitatea de a schimba lumea in bine.

VREAU SA DONEZ

“Orice vei face va fi nesemnificativ, dar este foarte important sa faci acel lucru.”
Mahatma Gandhi

VREAU SA FIU VOLUNTAR/A