top of page

Crăciun cu zâmbete

Actualizată în: 4 apr. 2021


Crăciunul este cea mai minunată perioadă a anului, și nu o spune doar celebrul cântec, ci o știe toată lumea. Copii sau adulți, cu toții simțim că această perioadă scoate ce avem mai bun din noi. Dincolo de zăpăceala cu cumpăratul cadourilor pe ultima sută de metri și cu gătitul de dimineața până seara, Crăciunul este despre familie, despre a petrece timp cu cei dragi, despre a dărui și a primi. Totuși, nu toată lumea are oportunitatea să trăiască acel Crăciun magic din povești. Sunt mulți copii și bătrâni sărmani care nu au simțit niciodată diferența dintre Crăciun și orice altă perioadă normală a anului.


Dar noi, suntem aici să le oferim acelora mai puțin norocoși o bucățică din bucuria sărbătorilor de iarnă, cu speranța că efortul nostru va fi resimțit de cuminții copilași ai căror părinți nu își permit să le ofere cadouri de Crăciun sau de sărmanii bătrânei care nu au pe nimeni care să se îngrijească de ei. Cu acest gând în minte, am desfășurat și anul acesta două campanii caritabile, menite să aducă lumina sărbătorilor în inima copiilor și a vârstnicilor defavorizați. Faptul că, anul acesta, Crăciunul se va desfășura într-un mod atipic nu ne-a oprit să vrem să facem bine. Astfel, organizăm și în acest an campaniile caritabile, “Cadoul cu zâmbete” și “Sacoșa cu zâmbete pentru bunici”, în preajma sărbătorilor de iarnă. Campaniile caritabile organizate în această perioadă au drept scop strângerea de donații alimentare și nonalimentare pentru a putea fi dăruite copiilor și vârstnicilor.


Campania “Cadoul cu zâmbete” a ajuns la a șaptea ediție și își propune să ajute 500 de copii defavorizați, aflați în situații de risc, care provin din județele: Teleorman, Prahova, Giurgiu și Ilfov. Donațiile pot fi atât cadouri, cât și bani care pot fi donați într-unul din conturile de care dispune asociația. Cadourile vor conține produse specifice copiilor aflați în clasele 0-8: jucării, dulciuri, rechizite, articole vestimentare (șosete, fular, căciulă), produse de igienă personală (periuță de dinți, pastă de dinți, șampon etc.).Campania “Sacoșa cu zâmbete pentru bunici” a ajuns la a patra ediție și are drept scop ajutarea prin donații a 50 de vârstnici singuri și vulnerabili, aflați în zonele rurale. Donațiile se realizează prin pregătirea unei sacoșe cu alimente (făină, paste, ulei, zahăr), precum și produse de igienă, curățenie sau cărți. Cei care nu au timp să pregătească personal sacoșa, pot dona o sumă de bani sau pot comanda produsele online direct de la sediul asociației.În acest demers caritabil, campaniile aflate în derulare au fost susținute de parteneri care vor ajuta prin donarea și pregătirea cadourilor și sacoșelor pentru beneficiari. Banca de haine vor pregăti 77 de cadouri, Finastra vor pregăti 102 de cadouri, iar cele 400 de cadouri rămase provin de la donatorii individuali.Vă mulțumim că ați fost și în acest an alături de noi și că ați contribuit la bucuria atâtor copii și vârstnici nevoiași ! Cu ajutorul vostru, reușim să ducem la capăt toate aceste proiecte caritabile minunate ! Știm că mai sunt atâtea suflete neajutorate care necesită ajutor, dar, cu fiecare zâmbet desenat pe chipul celor nevoiași, simțim că facem ceva extraordinar. Dacă dorești să iei și tu parte la această misiune caritabilă, donează în oricare dintre conturile afișate mai jos :


· BCR: RO92RNCB0071167697560001

· Banca Transilvania: RO05BTRLRONCRT0298218501


Pentru detalii suplimentare despre cum poți dona cadouri, alimente, sau chiar și bani, verifică pagina de facebook a Asociației „Aura Ion” https://www.facebook.com/AsociatiaAuraIon


Să desenăm împreună niște zâmbete în preajma sărbătorilor !

67 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page