top of page

Dăruim măști de protecție copiilor din mediul rural

Zilele pe care le trăim nu sunt tocmai ușoare. Ele presupun atenție și protecție. Măștile de protecție reprezintă principalul accesoriu pentru o deplasare în siguranță. Astfel, am luat inițiativă și am desfășurat o campanie de distribuire de măști de protecție, pentru ca elevii și copii din mediul rural să-și poată desfășura activitățile zilnice în siguranță.


Campania a constat în distribuirea de măști albe. Această campanie face parte din programul Arhitecții viitorului copiilor din mediul rural. Au fost distribuite în jur de 8000 de măști de protecție. În acest demers am fost ajutați de NISSA și Alina Novac, Președinta Asociației Global Intelligence și de Comunitatea Fă Bine, fiind o inițiativă a Asociației Trăiește cu Bucurie, condusă de Maria Duduman.


Școlile care au beneficiat de ajutorul nostru și au primit cu brațele deschise măștile de protecție sunt:

· Școala Beuca;

· Școala Gimnazială “Anghel Manolache „ Scrioaștea;

· Școala Gimnazială “Gala Galaction”, Didești;

· Scoala Balaci;

· Școala Gimnazială Necșești;

· Școala Gimnazială Stejaru;

· Școala Gimnazială Merișani- Dobrotești;

· Școala Gimnazială „Marin Preda”, Siliștea Gumești;

· Școala Gimnazială Drăcșenei;

· Școala Gimnazială Nr.1 Măldăeni;

· Școala Gimnazială „Al. Bădăuța”, Zâmbreasca;

· Școala Gimnazială Ciolănești;

· Școala Gimnazială Nr.1 Dobrotești;

· Școala Cerașu;

· Școala Slon;


Pe această cale dorim să le mulțumim Comunității Fă Bine, Nissa, Alinei Novac și Mariei Duduman, care au fost alături de noi pe tot parcursul campaniei și ne-au ajutat să distribuim copiilor din diferite școli, numeroase măști de protecție.

Pentru mai multe detalii despre comunitatea Fă bine și despre proiectele pe care le desfășoară, găsiți aici: https://fabine.eu/


Mulțumim tuturor celor care ne susțin proiectele și campaniile și îi ajută pe copii din mediul rural!4 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page