top of page

Distribuire de pufuleți pentru copii din mediul rural

Indiferent de anotimp, ne preocupăm de starea copiilor din mediul rural și încercăm să le aducem bucurii și zâmbete. Astfel, desfășurăm proiecte și campanii pe teren, donând, alergând și oferind ceea ce este necesar pentru a satisface nevoile copiilor aflați în situații de risc.


Una dintre campaniile noastre desfășurate pe teren a fost o campanie de distribuire de pufuleți copiilor din mediul rural. Această campanie face parte din programul Arhitecții viitorului copiilor din mediul rural. Prin intermediul acestei campanii, au fost distribuite 1300 de pungi de pufuleți care au donate cu ajutorul companiei Croco Romania și a Comunității Fă Bine condusă de Maria Duduman.


Școlile care au primit donațiile de pufuleți au fost:

· Școala Gimnazială "Gala Galaction", Didești, Teleorman;

· Școala Gimnazială nr. 1 Dobrotești și Merișani, Teleorman;

· Școala Gimnazială Cerașu, Prahova;

· Școala Gimnazială "Alexandru Bădăuță", Zâmbreasca, Teleorman;

· Școala Gimnazială Beuca, Teleorman;Dorim să mulțumim companiei Croco România și Comunității Fă bine, condusă de Maria Duduman, care ne-au ajutat în demersul acestei campanii pentru a reuși să distribuim pufuleți copiilor din mediul rural. Pentru mai multe detalii despre Comunitatea Fă bine și despre proiectele pe care le desfășoară, găsiți aici: https://fabine.eu/


Acesta este unul dintre numeroasele proiecte pe care le-am desfășurat pentru copii din mediul rural. Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au ajutat și care au dorit să se implice activ în campaniile și proiectele noastre.


11 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page