top of page

Donează un metru pătrat de parchet - Ajută-mă să ajut

Actualizată în: 4 apr. 2021


Continuăm seria faptelor mărețe cu o veste bună. Având în vedere ca ne-ați susținut și că ați fost alături de noi de-a lungul tuturor proiectelor noastre, reușim zi de zi să aducem zâmbete pe chipurile copiilor.


Astfel, proiectul "Hai să colorăm școli" continuă campania "Donează un metru pătrat de parchet", care are drept scop renovarea sălilor de clasă ale școlii “Gala Galaction” din Didești. Până în acest moment, am reușit să renovăm 3 clase și dorim să mai renovăm încă o sală de clasă, demarând astfel toate demersurile necesare în acest sens. Clasele renovate au primit mobilier nou, aparatură necesară elevilor și profesorilor, iar vechiul parchet a fost înlocuit cu unul nou, astfel încât mirosul greoi de mucegai a fost înlăturat.


Clasele acestei școli nu au avut parte de o renovare serioasă de foarte mulți ani, tocmai de aceea majoritatea sălilor au nevoie de parchet nou din lemn, mobilier de calitate și aparatură necesară, pentru a le oferi copiilor și cadrelor didactice condiții normale pentru a-și desfășura activitatea.


În urma acestui proiect ne dorim ca școlile din mediul rural să beneficieze de tot echipamentul necesar desfășurării prielnice a orelor de curs, iar elevii să fie mulțumiți și satisfăcuți de mediul în care învață. Astfel, în urma acestui proiect sălile de clasă primesc mobilier nou și parchet și sunt zugrăvite, așa cum se poate observa și în imaginile prezentate.


Orice mână de ajutor este binevenită. Fiecare donație reprezintă interesul real pentru educația și satisfacția copiilor din mediul rural. Dacă vrei să ne ajuți să continuăm acest demers, donează orice sumă în contul AAI, iar noi vom achiziționa cele necesare. Avem nevoie de voi, pentru a continua renovarea celei de-a patra săli de clasă.


Unde poți Dona?

· BCR RO92RNCB0071167697560001

· RO05BTRLRONCRT0298218501 deschis la Banca Transilvania (CUI: 34742969)

· în contul de Paypal: doneaza@auraion.ro

· direct cu cardul aici: https://mpy.ro/524er4er


Mulțumim pentru că ne sunteți alături și pentru că investiți inteligent alături de noi , pentru un viitor mai bun!


8 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page