top of page

Lemne pentru trei copilași și bunica lor

Actualizată în: 4 apr. 2021


Pentru trei copilași din satul Novaci și bunica lor, iarna aceasta a fost deosebit de grea și de friguroasă, întrucât aceștia au fost nevoiți să folosească paleți de marfă mărunțiți cu toporul pentru a se încălzi. Georgiana (10 ani), Elena (8 ani) și Ionuț (12 ani) trăiesc cu bunica lor în sătucul din județul Giurgiu într-o casă cu o singură intrare, având o cameră cu două paturi. Nu sunt siguri că vor avea suficient material pentru a trece peste frigul iernii. Pe deasupra, fetița cea mică, Elena, nu a mai fost la școală de anul trecut, deoarece bunica nu îi poate asigura condițiile necesare pentru a participa la școala online. Băiatul are o tabletă, dar nu se descurcă prea bine cu ea, însă bunica nu îi poate fi de niciun ajutor în acest aspect.

 

Noi, Asociația „Aura Ion”, am organizat o strângere de fonduri pentru a le cumpăra acestora o tonă de lemne care să le reducă din grijile zilei de mâine, precum și pentru a achiziționa o tabletă conectată la internet pentru Elena, astfel încât mezina familiei să nu mai fie nevoită să lipsească de la școală. Avem nevoie de sprijinul vostru în acest proiect, unde fiecare mână de ajutor contează! Este important să găsim soluții care sa facă o prioritate din bunăstarea și sănătatea copiilor.


Ne poți ajuta prin următoarele:


· Donează orice sumă în contul AAI, astfel noi vom achiziționa cele necesare. Poți dona în: BCR RO92RNCB0071167697560001 sau RO05BTRLRONCRT0298218501 deschis la Banca Transilvania (CUI: 34742969)

· în contul de Paypal: doneaza@auraion.ro

· sau direct cu cardul aici: https://mpy.ro/524er4er


19 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page