top of page

O nouă speranță

Chiar dacă lumea care ne înconjoară este plină de fel de fel de invenții, mașinării, aparate inteligente, nimic nu poate înlocui empatia și altruismul. Este ireal, având în vedere că inteligența artificială este pretutindeni, că încă există familii care duc lipsa unei simple mașini de spălat sau a unui simplu aragaz.

În județul Prahova, echipa noastră a ajutat o familie formată din 2 copii care avea nevoie ajutor. Familia a fost dată afară din locuința în care trăiau și au fost nevoiți să se mute într-o nouă casă care avea nevoie de reparații și renovări urgente, pentru a putea fi locuită. Băiatul cel mai mare trece în clasa a V-a și are nevoie de un ghiozdan echipat pentru a putea începe în formă anul școlar. Acesta suferă de fibroză chistică. Fratele lui mai mic este diagnosticat cu tulburări de spectru autist, acesta având nevoie de ședințe de terapie pentru a putea face față afecțiunii existente.

Astfel, familia avea nevoie urgentă de un aragaz, o mașină de spălat și un laptop pentru ca băiatul cel mare să poată învăța în voie. Pe lângă aceste obiecte, familia are nevoie de o sobă cu lemne și materiale de construcție pentru a putea renova casa.

Echipa noastră a încercat să-i ajute cât de mult s-a putut. În acest caz, familia a primit un aragaz și o mașină de spălat. Ajutoarele din partea susținătorilor și donatorilor noștri ne-au ajutat să le redăm un zâmbet acestei familii. Astfel, familia a primit, prin intermediul unei donații, un aparat cu aerosoli care îi va fi de mare folos băiatului cel mare care are probleme de sănătate.

Orice ajutor este binevenit, iar altruismul și bunătatea nu pot fi înlocuite de niciun aparat sau robot inteligent.


Mulțumim pentru susținere și ajutor!

5 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page