top of page

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Actualizată în: 4 apr. 2021


Ne dorim să facem împreună fapte bune. Tocmai de aceea, fiecare dintre noi are șansa de a face fapte bune în fiecare zi. Fie că trimitem un pachet unui copil nevoiaș, fie că donăm o sumă de bani, investim inteligent în educație și pentru un trai mai bun. În acest sens, toți avem șansa de a oferi un viitor mai bun unui copil din mediul rural care nu are șansa să se dezvolte singur.Astfel, putem să schimbăm lucrurile, începând de azi. Redirecționează 3,5 din impozitul pe venit și fă un copil fericit. Copii din mediul rural nu au șanse egale pentru a se dezvolta tocmai de aceea, am lansat formularul 230 pe site-ul nostru, pentru a-i putea ajuta pe cei nevoiași.


Formularul 230 poate fi descărcat pe calculatorul propriu, completat cu ajutorul programului Adobe Reader și trimis online pe adresa INFO@AURAION.RO, pentru a se evita pe cât posibil deplasările, totul rezolvându-se din confortul propriei case.


Formularul poate fi trimis însă și offline, completat cu majuscule, prin diverse metode:

· Prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;

· Îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții;

· Folosești serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual;


Formularul 230 este ușor de completat, trebuind introduse doar datele personale cerute. Acest formular poate fi trimis până la data de 21 mai 2021.


Mai multe detalii despre completarea formularului, pașii care trebuie urmați și cum trebuie trimis formularul se găsesc în meniul Donează, de pe site-ul nostru.


Redirecționând 3,5 din impozitul pe venit, redirecționezi fericire și siguranța că o mare parte din copii defavorizați vor primi ceea ce li se cuvine, și anume un trai mai bun și mai multe zâmbete.


Mulțumim pentru că ne susțineți eforturile în a face mediul rural, un mediu mai prielnic pentru copii defavotizați!27 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page