top of page

Un ajutor pentru șapte suflete

Actualizată în: 4 apr. 2021

Fiecare răsărit de soare, fiecare apus, fiecare zi aduce noi începuturi pentru oamenii care au nevoie de noi. Fiecare zi ne demonstrează că putem să dăruim zâmbete și să împrăștiem energie pozitivă oricând. În acest sens, am brăzdat zâmbete noi pentru o nouă familie care avea nevoie urgentă de ajutor.Astfel, ne-am unit forțele și am ajutat o familie cu șapte copii din județul Giurgiu, satul Novaci care trăiește într-o sărăcie cruntă, fără condiții și fără posibilități de dezvoltare. Toți copii acestei familii sunt minori, se află în curs de dezvoltare și nu au posibilități materiale pentru a avea un trai decent și pentru a crește armonios și lipsiți de griji. Andrei are 14 ani și este cel mai mare dintre frați, urmat de Cristi care are 12 ani, Bogdan care are 10 ani, Florentina care are 8 ani, Alin care are 4 ani, Ionuț care are 3 ani și Izabela care are 2 ani. Aceștia locuiesc împreună cu părinții lor într-o căsuță mică cu o intrare și o cameră cu două pături. Părinții lucrează pe unde găsesc cu ziua pentru a-i întreține.


Împreună cu voi și cu numeroasele eforturi efectuate am reușit să le achiziționăm o sobă, o mașină de spălat, un aragaz și urmează să cumpărăm și un dulap, deoarece aceștia nu au un dulap în care să-și țină hainele.


Pentru toate lucrurile obținute până acum și pentru faptul că ne-au ajutat, dorim să le mulțumim magazinului caritabil SocialXchange, aflat în Sectorul 6 din București și doamnei Mihaela Dulca pentru donațiile oferite acestei familii, care au primit haine, încălțăminte, produse de igienă, jucării și alimente. Tot pe această cale dorim să mulțumim și Băncii de haine și Violetei Biltac pentru donațiile de haine, jucării și produse de igienă.


Donațiile către magazinul caritabil SocialXChange se pot face de către oricine, indiferent de domiciliu sau țara în care se află. Persoanele fizice sau juridice care donează, primesc, în puncte, echivalentul valorii produselor aduse la magazine. Un punct = 2 lei.


Această familie are nevoie de ajutor în continuare pentru a le putea crea condiții decente și umane în care să-și crească copii liniștiți și să poată duce o viață normală, lipsită de griji materiale.


Oricine dorește să aducă în continuare un zâmbet pe fețele acestor copii și să le ofere sprijin sub orice formă, poate dona în conturile următoare:


· BCR: RO92RNCB0071167697560001

· RO05BTRLRONCRT0298218501 deschis la Banca Transilvania (CUI: 34742969),

· Paypal: doneaza@auraion.ro

· direct cu cardul aici: https://mpy.ro/524er4er.


Haideți să facem mai mult bine și să aducem mai mult soare pe fețele celor triști. Orice ajutor este binevenit, pentru că o dată ce ai început să ajuți și să oferi, este greu să te lași de acest obicei benefic.


Mulțumim foarte mult pentru întregul ajutor oferit și pentru faptul că ne susțineți proiectele și campaniile de ajutor umanitar!


11 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page