top of page

Viziune într-un ghiozdănel pentru 600 de copii


Continuăm și în acest an să le oferim copiilor oportunitatea de a începe noul an școlar în forță, mai zâmbitori și mai încrezători. Astfel, ne-am propus să oferim 600 de ghiozdane echipate copiilor din medii defavorizate care se găsesc în județele Constanța, Giurgiu, Prahova, Teleorman și Mureș. Dorim să ajungem la un număr cât mai mare de copii cu echipamentul școlar necesar pentru ca micul școlar să poată începe noul an fără griji din cauza lipsei materialelor necesare. Nu putem uita nici de părinți care mereu se gândesc la binele copilului lor și la faptul că orice ajutor venit reprezintă o grijă în minus atât pentru ei, câ și pentru copilul lor.

Oricine poate face o faptă bună, mai ales pentru un copil aflat la început de drum. Tocmai de aceea oferim oportunitatea tuturor de a dona fie un ghiozdan echipat, fie o sumă de bani, pentru a putea continua proiectul și pentru a ne putea duce la bun sfârșit misiunea de a face copii fericiți. Tocmai de aceea punem la dispoziție un formular în care cei care doresc să doneze un ghiozdan echipat pot alege copilul căruia doresc să-i doneze ghiozdanul. Ghiozdanul echipat trebuie diferențiat de celelalte, așa că acesta trebuie să conțină o etichetă pe care să fie scrisă numărul ghiozdănelului și numele copilașului pentru a-l putea identifica. Pe lângă aceste aspecte, o scrisoare către cel mic ar aduce un zâmbet și mai mare micului școlar. Ghiozdanele echipate pot fi trimise fie prin curier/poștă, fie la unul dintre punctele de colectare afișate în formular.


Pentru ca donatorilor și doritorilor de fapte bune să le fie mai ușor în procesul de echipare al ghiozdanului, am întocmit o listă care poate fi de folos în momentul alcătuirii ghiozdanului și echipamentului pentru micul școlar.

Pentru a veni în ajutorul lor îți oferim posibilitatea de a dărui un ghiozdan complet echipat copilașilor din lista atașată.

Conținutul pachetului cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan“ este cuprins în lista de mai jos:

1. Dacă piticul este în clasa PREG-II, orientativ, iată ce nu ar trebui să lipsească din ghiozdan:

· Caiete de tip I, de tip II și de matematică (câte 2 de fiecare sunt suficiențe);

· Caiet de biologie (1);

· Caiet cu foaie velină (1);

· Carnet tip vocabular;

· Coperte pentru caiete și pentru cărți și etichete;

· Penar (care să conțină stilou, pic, pix, creion, radieră, ascuțitoare, hârtie sugativă, rezerve de cerneală);

· Creioane colorate, carioci, rigla;

· Bloc de desen, acuarele, pensule, lavete;

· Plastilină, planșă pentru plastilină, hârtie creponată, hârtie glasata, lipici, foarfece pentru hârtie, carton colorat;

· Șabloane cu forme geometrice, animale etc.

2. Dacă piticul este în clasă III-IV, orientativ, iată ce nu ar trebui să nu lipsească din ghiozdan:

· Caiete A5 dictando și de matematică (câte 5 de fiecare sunt suficiențe);

· Caiet de biologie (1);

· Caiet de muzică (1);

· Caiet de geografie (1);

· Caiet cu foaie velină (1);

· Carnet tip vocabular;

· Coperte pentru caiete și pentru cărți și etichete;

· Penar (care să conțină stilou, pic, pix, creion, radieră, ascuțitoare, hârtie sugativă, rezerve de cerneală);

· Creioane colorate, carioci, rigla;

· Bloc de desen, acuarele, pensule, lavete;

· Lipici, foarfece pentru hârtie, carton colorat;

· Trusă Geometrică;

3. Pentru copiii mai mari, adăugăm caiete A4 de matematică și de dictando.

În acest proiect, orice mână de ajutor este folositoare. Orice donație ne ajută să mai ajungem la încă un copil care are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea începe noul an școlar. Mai multe detalii se găsesc atât în formularul dat spre completare pentru persoanele doritoare, cât și pe pagina de Facebook a campaniei.

Unde poți dona?

· BCR RO92RNCB0071167697560001

· RO05BTRLRONCRT0298218501 deschis la Banca Transilvania (CUI: 34742969)

· în contul de Paypal: doneaza@auraion.ro

· direct cu cardul aici: https://mpy.ro/524eyper

· Alege un copil din formular si pregateste-i un ghiozdan https://forms.gle/31mhxDcWWse1vBpM8Mulțumim tutoror donatorilor implicați, voluntarilor și persoanelor care cred în noi și ne ajută să ducem la bun sfârșit încă un proiect ambițios și plin de motivație pentru a face cât mai mult bine!5 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page