Programe & Proiecte

arhitecţii viitorului copiilor

Inspirăm supereroi

Orice ai face este nesemnificativ, dar e foarte important să o faci!” Mahatma Gandhi

Vrem ca, prin eforturile noastre, copiii și dascălii să prindă mai multe puteri, să îi încurajăm să fie arhitecții propriului lor viitor, să se poată concentra pe ce e cu adevărat important pentru ei: cunoaștere, explorare, dobândirea abilităților necesare îmbunătățirii vieților lor, dar și a comunității. 

 

 

Veselie, culoare și poftă de a învăța. Acestea sunt vibrațiile pozitive pe care ne propunem să le aducem în școlile înscrise în programul nostru de Crăciun. Școala trebuie să fie un loc unde copiii merg cu drag, unde sănătatea fizică și emoțională, atât a lor cât și a profesorilor, să fie în afara oricărui pericol. Vrem ca ei să beneficieze de echipamente și dotări de calitate, de clădiri sigure și rezistente, iar această inițiativă de a îmbunătăți infrastructura școlară va necesita cu siguranță multă determinare și implicare.

Ați văzut vreodată copii dornici de mișcare uitându-se cu dezamăgire la un teren de sport cu gropi? Și-ar dori să se joace, dar nu au unde sau nici cu ce… Cu ajutorul vostru ne dorim să clădim un altfel de viitor pentru ei, să le putem oferi echipamente sportive noi, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru ca ei să se poată bucura de copilărie. Suntem dedicați să luptăm pentru ca tinerii și copiii din toate mediile să aibă șanse egale în a-și valorifica potențialul.

 Bunăstarea și eficiența profesorilor ajută și la prevenirea abandonului școlar. Astfel, este foarte important ca profesorii să primească sprijinul de care au nevoie. Toți cei 18 directori ai școlilor din program au raportat lipsa resurselor necesare pentru un învățământ de calitate, cum ar fi materiale didactice, calculatoare, table interactive, videoproiectoare sau imprimante. Noi, cu ajutorul vostru, vrem să oferim școlilor din mediul rural resurse de cea mai bună calitate, contribuind la consolidarea unui sistem de învățământ modern.

care sunt obiectivele noastre

Dotăm 15

școli cu echipamente, mobilier si materiale didactice.

Renovăm 20

Grădinițe, școli, terenuri și săli de sport, spații verzi și de joacă.

Dăruim 1000

Ghiozdănele echipate cu rechizite de cea mai bună calitate.

Colorăm 10

școli din mediul rural și le cream spații de învățare și relaxare.

Zâmbetele Copiilor Sunt O Rază De Speranță

Doar Împreună Putem Schimba Viitorul