DE CE VOLUNTARIAT? 

Simplu: pentru ca intri intr-o comunitate dinamica unde inveti si ii inspiri pe altii sa invete si sa-si atinga obiectivele. Transmite mai departe dorinta de a invata si motivatia de a-ti atinge obiectivele.

Voluntarii AAI  aduc o valoare adăugată în proiectele noastre. Fii voluntarul nostru și ajută-ne să aducem zambete în viețile copiilor!

Eşti dedicat, entuziast şi vrei să faci parte din echipa noastra?

Căutăm voluntari motivați să participe la proiectele noastre – implicaţi în activitățile lor și conştienţi de responsabilitățile lor – motivați și dornici de a-şi dezvolta mai bine propriile abilități. Flexibilitatea și determinarea constituie un avantaj. Voluntarii pot alege dintr-o varietate largă de proiecte în domeniul serviciilor sociale, sportului, mediului, sau al culturii.

Orice doreste sa se implice, sub o forma sau alta, in proiectele AAI poate fi voluntar. Trebuie sa-ti placa activitatile in care te implici si sa doresti sa-i inspiri si sa-i ajuti pe cei din jur, chiar daca tu nu ai experienta sau nu esti un specialist in domeniile de activitate pe care noi le abordam. Poti sa vii alaturi de noi in Bucuresti, Constanta sau prin mediul online de oriunde din lume. De asemenea, poti fi voluntar si in activitati inter-proiecte: junior in departamentele de marketing, PR si comunicare, social networks, fundraising, vanzari (servicii organizatii).

Vrei sa te implici in dezvoltarea asociatiei si a proiectelor acesteia, sau esti curios ce structura organizationala avem?

Afla mai multe aici:

Voluntari Core

Ai vrea sa te implici, dar nu ai foarte mult timp liber la dispozitie? Ne poti ajuta mai mult decat crezi!

Afla mai multe aici:

Voluntari Generali

CE TREBUIE SĂ FACI?

Pune întrebări şi află mai multe!

Sunt multe beneficii pe care le primesti inapoi pentru ca te implici in AAI ca voluntar. Noi iti amintim doar cateva,tu stii mai bine cum sa evaluezi ce primesti inapoi prin investitia ta de timp si efort:

  • iti dezvolti abilitatile, castigi experienta alaturi de o echipa de profesionisti;
  • inveti si primesti inspiratie si motivatie de la experti de top;
  • ii ajuti pe cei din jurul tau.

Contactează-ne pentru mai multe informaţii:
info@auraion.ro

HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ!

 

Ai auzit vestile bune? AAI își mărește echipa!
Îți place să lucrezi cu oamenii si ești dispus să dobândești noi competențe, alături de o echipă entuziastă?

Ne puteti contacta la adresa de e-mail: voluntariat@auraion.ro.