top of page

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% GRATUIT 

Copiii mai puțin privilegiați din mediul rural au nevoie de materiale didactice pentru a avea acces egal la educație!  Redirectionează 3,5% din impozitul pe venit pentru dotarea și renovarea școlilor din mediul rural din România cu echipamente, mobilier și materiale didactice.  
Îți mulțumim pentru că ai ales să le dăruiești copiilor noștri darul educației. Structura educației copiilor din mediul rural este șubredă, iar noi ne propunem să o consolidăm împreună cu voi. Vrem să fim la rândul nostru arhitecții educației lor, să îmbunătățim sistemul de rezistență al acesteia. Astfel, putem pune temelia unui viitor neumbrit de sărăcie. Vrem ca, prin eforturile noastre, copiii și dascălii să prindă mai multe puteri, să îi încurajăm să fie arhitecții propriului lor viitor. 

Această redirecționare nu va aduce costuri suplimentare. Astfel, bănuții se duc către cauza pe care o susțineți. 

Fii un supererou civic. Dacă tu nu poți redirecționa impozitul sau vrei să dai o mână de ajutor în plus, descarcă formularul precompletat de pe pagina ONG-ului pe care vrei să îl susții, printează-l în mai multe exemplare și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei și încurajează-i să redirecționeze 
Pașii de completare a formularului 230: 

pasul 1

DescarcA 

FORMULARUL 230

*pentru a completa online trebuie să ai aplicația Adobe Reader descarcată
*consultă secțiunea de intrebări frecvente din josul paginii dacă ai nevoie de ajutor

pasul 2

COMPLETEAZĂ

formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele AAI sunt precompletate.

Pasul 2

sau COMPLETEAZĂ online

- Descarcă formularul de mai sus
- Completează câmpurile editable 
- Semnează folosind semnătura olografă
- Ni-l trimiți pe adresa info@auraion.ro

pasul 3

REDIRECŢIONEAZĂ

Bifați ‘Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani’ dacă doriți sa il completați pe o perioadă de 2 ani. (2019 și 2020 - să nu mai fie nevoie să depuneți declarația și anul viitor). 

pasul 4

TRIMITE

(doar prima pagină) printat și scanat sau direct în format electronic, până la data de 30 iunie 2020, direct către noi, la adresa info@auraion.ro, urmând ca noi să le trimitem spre ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.) sau încarcă-l direct aici, folosind câmpul din partea dreaptă a paginii.

Cum mai poți trimite:

  • la sediul asociației noastre, direct sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire; (Clinceni– Str. Verii, nr. 2); noi vom trimite ulterior formularul pentru tine

  • îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții sau prin poștă, (aici ai lista administrațiilor);

  • folosești serviciul online ANAF, Spatiul Privat Virtual, disponibil aici.

bottom of page