top of page
ARP_1599.JPG

MISIUNEA

Lucrăm alături de comunitățile defavorizate pentru a pune capăt foametei și sărăciei și acționăm ca un catalizator pentru dezvoltarea unei culturi a respectului și a ajutorului reciproc.

 

Vrem sa creăm oportunități de a învăța și de a lucra împreună pentru un scop comun, încurajând oamenii să aibă un rol activ în dezvoltarea comunității.

ARP_2328.JPG

Despre noi

Asociația “Aura Ion” unește oameni din toate categoriile sociale și îi inspiră să se dezvolte ca indivizi și lideri în serviciul umanității. 

Sădim speranță în inimile celor care au cea mai mare nevoie de ea, avem o viziune clară despre adevărul ce ne înconjoară și oferim ajutor prin programele noastre de voluntariat!

VALORILE NOASTRE

Valorile noastre stau la baza tuturor deciziilor pe care le luăm, ele ne călăuzesc în îndeplinirea misiunii noastre.

48369698_2331655136868954_88364770492090

COMPASIUNE

Suntem ghidați de compasiune pentru oamenii afectați de deprivare materială severă, aceia pentru care un trai decent este doar un vis.

Acești oameni ne motivează să acționam cu devotament și curaj pentru a îi ajuta. Ne dedicăm timpul pentru a aduce o adevărată schimbare în comunitatea și în lumea noastră.

Astfel, garantăm luarea unor decizii bazate pe valori sănătoase, care ne vor proteja și ne vor ajuta să ne îndeplinim misiunea.

ARP_2341.JPG

INTEGRITATE

Suntem dedicați să menținem cele mai înalte standarde și principii prin recrutarea oamenilor de calitate care să ofere prin munca lor de voluntariat servicii excepționale. Suntem administratori chibzuiți și avem foarte mare grijă de resursele încredințate. Le folosim acolo unde este nevoie pentru îmbunătățirea calității vieții în comunitățile pe care le deservim. În cadrul comunității noastre, integritatea este reprezentată de oameni: voluntari, specialiști, parteneri și finanțatori. Ei ne ajută să avem un impact asupra lumii prin acțiunile noastre caritabile, asupra oamenilor care își pun încrederea în noi că îi vom ajuta la nevoie.

ARP_2455.JPG

RESPECT

Considerăm ca ne-am îndeplinit misiunea atunci când îi apreciem pe ceilalți. Voluntarii Asociației “Aura Ion” au o conduită respectuoasă față de membrii comunităților pe care le vizităm. Prin respectul acordat fiecărui membru al comunității, sperăm să-i încurajăm să fie mai puternici și să se pregătească mai bine atât pentru viața lor, cât și pentru viețile celorlalți. Acesta este unul dintre modurile în care putem realiza mai multe și putem avea un impact mai mare. Încrederea și respectul pe care îl acordăm celorlalți sunt caracteristice tuturor membrilor comunității Asociației “Aura Ion”, prin cei ce reprezintă oficial organizația noastră.

bottom of page