Cadoul cu Zâmbete

Cadoul cu
Zâmbete!

“Moș Crăciun vine automat la mulți copii, dar, din păcate, tot în mod automat … nu vine la mulți alții.”

Avem nevoie de sprijin. Oricine poate deveni Moș Crăciun pentru un copil mai puțin privilegiat.

Iată cum te poți implica:

Fii Moș Crăciun

Pentru unul sau mai mulți copilași. Aici găsesti lista picilor 🙂 ----> TBC

Fii Moș Crăciun Lider

Strânge și alți prieteni și împreună pregătiți cât mai multe cadouri.

Donează

Produse alimentare, dulciuri, jucării, rechizite, jocuri educative, produse de igienă personală.

Fii arhitectul educație copiilor.

Pregătește cadouri personalizate care susțin educația pe termen lung. Poți dărui materiale didactice - orice donație poate fi cadoul perfect pentru ei, alegând unul sau multe articole din listele de necesar ale fiecărei școli.

Dăruiește alături de echipa ta.

Dacă dorești să pregătești cadouri de Crăciun pentru o școală din mediul rural, alături de colegii de la birou sau de prietenii tăi, noi îți oferim această posibilitate.Alege una din cele 41 de unități de învățământ din lista noastră, școli sau grădinițe, și oferă-le unor suflete inocente un Crăciun de poveste!

Voluntar Spiriduș de Birou

în cadrul proiectului nostru, ajutându-ne să plănuim suprizele, Voluntar Spiriduș Zbenguit - în cadrul evenimentelor din luna Decembrie sau Voluntar Spiriduș De Teren, ajutându-ne să colectam darurile Moșului. 🎁🎅🏻🦌

ho ho ho!

Poți contribui și printr-o donație, în așa fel încât noi să acoperim costurile cu resursele necesare proiectului, în contul Asociației Aura Ion: RO05BTRLRONCRT0298218501 deschis la Banca Transilvania (CUI: 34742969).

IMPLICĂ-TE alături noi! 🎄🎄🎄

 

Iar noi ne ocupăm de managementul venirii Moșului

PROMITEM!🎁​

Mai multe detalii: doneaza@auraion.ro​

Time is ticking

Days
Hours
Minutes
Seconds

Alege acum un copil din lista

Dăruim pentru educație – Cu drag de la… Moș Crăciun!

Hei, tu ce faci de Crăciun?

Noi, Asociația „Aura Ion”, ne propunem să aducem și anul acesta magie copiilor mai puțin privilegiați și contăm pe ajutorul tău să facem o echipă fantastică.

Vrem ca, prin eforturile noastre, copiii și dascălii lor să prindă mai multe puteri. Vrem să îi încurajăm să fie arhitecții propriului lor viitor, să se poată concentra pe ce e cu adevărat important pentru ei, pe cunoaștere, explorare, pe dobândirea abilităților necesare îmbunătățirii vieților lor, dar și a comunității. Astfel, putem pune temelia unui viitor neumbrit de sărăcie.

Pentru noi este importantă vocea lor, ei au puterea de a adăuga magie și culoare școlii lor, astfel că i-am rugat să îi scrie o scrisoare Moșului. 

Știi, puține momente se compară cu cele când le citim scrisorile pline de emoții și încântare să colaboreze către un scop comun, încurajați și îndrumați de dascălii lor.