top of page

Caritate și zâmbete pentru Teleorman

Actualizată în: 4 apr. 2021

Principalul obiectiv al proiectelor noastre este să aducem zâmbete pe fețele copiilor care au nevoie de ajutor. Astfel, desfășurăm într-un mod alert numeroase campanii și proiecte care să aducă fericire și speranță în sufletele copiilor.


Teleorman, un județ care nu este pe atât de fericit pe cât se pare, are nevoie de ajutorul nostru. În acest sens, am demarat un proiect de caritate care a constat în distribuirea de haine, alimente, jucării și rechizite copiilor din satele Merișani și Didești. Prin intermediul acestui proiect am reușit să ajungem la 300 de persoane și 70 de familii care aveau nevoie disperată de ajutor.



În acest proiect au fost implicați zeci de voluntari, oameni generoși și donatori darnici care nu ne-au întors spatele, ci din contră, ne-au ajutat și susținut să ducem acțiunea la bun sfârșit și să facem fericiți zeci de copii.


Donațiile primite au constat în haine, încălțăminte, produse de igienă, rechizite, jucării, alimente, încercând astfel să acoperim toată gama de nevoi, pentru a-i satisface atât pe copii, cât și pe familiile din care aceștia provin.



În organizarea și demersul acestui proiect au fost implicați zeci de oameni și donatori cărora dorim să le mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru încrederea pe care o au în inițiativele și proiectele desfășurate de noi.


Le mulțumim mult Doamnei Adriana Istrate, Doamnei Irina Pepene pentru ajutorul oferit cu organizarea acestor evenimente.

Mulțumim mult sponsorilor noștri de la Banca de haine și Banca pentru alimente București!

Mulțumim mult, Lidl România pentru donațiile de alimente neperisabile!

Mulțumim mult, Autonom pentru dubița magică!

Mulțumim mult, Fă Bine, Maria Duduman, Edu Class pentru donațiile de dezinfectant și Nemo Express pentru spațiul de depozitare.


Pentru mai multe detalii despre comunitatea Fă bine și despre proiectele pe care le desfășoară, găsiți aici: https://fabine.eu/


Pentru mai multe informații și produse marca Edu Class, găsiți aici: https://www.educlass.ro/


Dorim să organizăm astfel de evenimente din ce în mai des și să strângem mii zâmbete și mulțumiri din partea celor care au nevoie de noi. Cu ajutorul vostru putem să ducem mai departe tradiția evenimentelor caritabile. Orice ajutor este binevenit. Poți dona oricând în conturile asociației, pentru a aduce speranță unui copil.

· BCR RO92RNCB0071167697560001

· RO05BTRLRONCRT0298218501 deschis la Banca Transilvania (CUI: 34742969)

· în contul de Paypal: doneaza@auraion.ro

· direct cu cardul aici: https://mpy.ro/524er4er.


Mulțumim pentru că ne susțineți demersurile și ne ajutați să aducem zâmbete numeroșilor copii care au nevoie de noi!


20 afișări0 comentarii
bottom of page