top of page

OTP Bank România și Asociația „Aura Ion” sprijină peste 130 de copii în parcursul lor educațional




Voluntarii din cadrul OTP Bank România, al subsidiarelor și al Fundației donează nu mai puțin de 130 de ghiozdane care le permit copiilor defavorizați din județele Constanța și Teleorman să își continue formarea educațională în condiții standard.


Această colaborare dintre Asociația „Aura Ion” și OTPBank România vine în încercarea de a le oferi copiilor cu o situație materială precară din comunele Pecineaga, Vânători și Ciolănești o șansă egală la educație. Sponsorizarea cu cele aproximativ 130 de ghiozdane venită din partea voluntarilor OTP Bank România se aliniază scopurilor proiectului „Viziune într-un ghiozdănel”, înființat de Asociația „Aura Ion” în 2015. Grație acestei colaborări roditoare, elevii beneficiari din cele trei comune din România nu vor mai trebui să ducă grija rechizitelor la începutul noului an școlar.





Proiectul „Viziune într-un ghiozdănel” este un unul special marca Asociația „Aura Ion”, parte a programului „Arhitecții viitorului copiilor din mediul rural”. Încă din 2015, acest proiect continuă să îmbunătățească anual viața a mii de elevi din România, asigurându-le materialele necesare pentru a-și completa parcursul educațional într-o manieră optimă.


OTP Bank România este o bancă de pe teritoriul României, parte integrată a OTP Bank Group din Ungaria, care a fost fondată în 1995. OTP Bank Group este una dintre cele mai importante formațiuni financiare din Europa Centrală și de Sud-Est, având operațiuni în 9 țări europene. Aceasta este prezentă în România încă din anul 2004, deschizând aproape 100 de sucursale pe parcursul acestor ani.


Asociația „Aura Ion” este o asociație non-profit din România, care lucrează alături de comunitățile defavorizate pentru a pune capăt foametei și sărăciei și acționează ca un catalizator pentru dezvoltarea unei culturi a respectului și a ajutorului reciproc. Aceasta își propune să creeze oportunități de a învăța și de a lucra împreună pentru un scop comun, încurajând oamenii să aibă un rol activ în dezvoltarea comunității din care fac parte. De la înființarea acesteia, Asociația „Aura Ion” a inițiat multiple proiecte caritabile, printre care se numără campaniile „Fii un Supererou Digital pentru Copiii de la Sat”, „Cadoul cu zâmbete” și „Viziune într-un ghiozdănel”.

44 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page