top of page

„Viziune într-un ghiozdănel”, ediția de Paște 2021



Unul dintre cele mai prospere proiecte din portofoliul Asociației noastre a înseninat sărbătorile de Paște a sute de copii defavorizați din mediul rural. Este vorba despre „Viziune într-un ghiozdănel”, un proiect din programul „Arhitectul viitorului copiilor din mediul rural”, prin care ne propunem echiparea elevilor care au o situație financiară precară cu ghiozdane care cuprind toate rechizitele necesare.


Anul acesta, cu ajutorul a zeci de voluntari din Asociația „Aura Ion”, dar și din localitățile beneficiare, am reușit să împărțim aproximativ 250 de ghiozdane elevilor din 8 localități din județul Teleorman. Acestea ghiozdane au fost echipate cu rechizite și cu tablete donate de Banca de Haine, dar și cu alimentele și dulciurile primite de la Banca pentru Alimente București, cărora nu avem cuvinte pentru a le mulțumi.




De asemenea, le mulțumim nespus și celor de la Gi Group, care, sub coordonarea Anei Ciobanu, au pregătit 9 ghiozdane destinate grădiniței din școala Necșești. În plus, cu ajutorul Comunității Fă bine, condusă de minunata Maria Duduman, și al Companiei EduClass, copiii de la Grădinița Stejaru din județul Teleorman se bucură de mai multe jocuri educative. Pe această cale, îi mulțumim și doamnei director Valentina Foamete pentru susținerea oferită și pentru încrederea acordată acestui parteneriat cu Asociația noastră.




Le mulțumim din suflet tuturor celor care s-au implicat pentru ca această inițiativă din preajma sărbătorilor să aibă un real succes, și vă mulțumim și vouă pentru încrederea și sprijinul pe care ni le arătați de fiecare dată ! Sperăm să continuăm împreună să transformăm vieți și să influențăm reușitele educaționale a mii de elevi din România !















34 afișări0 comentarii
bottom of page