top of page

Donație de cărți pentru elevii sârguincioși de la Școala Scrioastea

„Cine are carte, are parte”, spune unul dintre cele mai cunoscute proverbe din limba română. Trebuie să fie un sâmbure de adevăr în acest proverb, din moment ce este atât de des folosit, însă nu toată lumea are norocul să dispună de cărți. De aceea, este de datoria noastră să intervenim și să le oferim celor defavorizați șansa la a avea parte. Parte de cărți. Parte de educație. Parte de oportunități.




Noi, cei de la Asociația „Aura Ion”, am inițiat o campanie de donare de cărți pentru Școala Scrioastea din județul Teleorman, astfel încât elevii de acolo să aibă un motiv în plus să aștepte sfârșitul anului școlar și să își dea silința pentru un viitor mai bun. Știm că o carte pusă la timp în mânuțele unui copil îi poate schimba în bine cursul vieții, oferindu-i acces la educație și la noi perspective. Cu acest gând am pornit acest proiect, sperând să ghidăm o mulțime de copii pe calea lecturii încă de la o vârstă fragedă.



Cu ajutorul vostru, am reușit să oferim un final de an școlar ca la carte celor din Școala Scrioastea. Prin donațiile voastre de bani și de cărți, am reușit să adunăm aproximativ 130 de cărți, de povestiri și clasice, pentru elevii acestei școli din județul Teleorman.



Vă mulțumim că ne sprijiniți necondiționat în inițiativele noastre și că puneți mână de la mână pentru a schimba, alături de noi, destinul a sute de copii din România!

103 afișări0 comentarii
bottom of page