top of page

Claudiu, un tânăr ce înfruntă singur greutățile vieții


Claudiu, un tânăr vulnerabil din comuna Novaci, județul Giurgiu, a fost expus devreme la nedereptățile acestei vieți. Băiatul are probleme medicale și, pe deasupra, a fost nevoit să treacă printr-o dublă tragedie, după ce și-a pierdut ambii părinți în condiții nefaste: mama a fost victimă a unui incediu mistuitor, iar tatăl, victimă a depresiei prin care a trecut după pierderea soției, s-a sinucis. De atunci, tânărul trăiește în casa rămasă de la bunica lui, doar din ajutor social, trebuind să se descurce cu suma de 130 de lei pe lună. În această iarnă, acesta a trecut prin situații deosebit de dificile și avea nevoie de o sobă, precum și de lemne de foc, pentru a face față temperaturilor scăzute ale anotimpului.

 

În acest scop, noi, Asociația „Aura Ion”, am pornit o strângere de fonduri pentru a-i achiziționa tânărului cele necesare. Cu ajutorul vostru,al generoșilor donatori, am reușit să îi cumpărăm lui Claudiu o sobă, o plită pe gaz, lemne, alimente, și urmează să îi cumpărăm și un televizor, care să îl ajute să se relaxeze. Apreciem nespus de mult ajutorul primit în acest caz social de la Banca de haine, care i-a oferit lui Claudiu: haine, încălțăminte și produse de igienă.


Încă o dată, cu ajutorul vostru și al altor oameni mărinimoși, am reușit să aducem bucurie în viața unui tânăr care a fost aspru încercat de viață! Mulțumim de sprijin și sperăm să contăm în continuare pe ajutorul vostru!



28 afișări0 comentarii
bottom of page