top of page

Distribuire de jocuri educative și dezinfectant pentru școli din mediul rural


O nouă campanie din portofoliul Arhitecții viitorului copiilor din mediul rural a avut loc atunci când, cu ajutorul unor donatori generoși, am reușit să aprovizionăm mai multe școli partenere din mediul rural cu jocuri și dezinfectante. Este vorba despre jocuri precum Pescarul cel isteț (135 de bucăți), OOBA (185) și Build or Boom (20). Dezinfectantele sunt marca Beaver, la 75 și 500 ml, adunând 1500 de bucăți în total.

Astfel, am reușit să aducem puțin joc și bucurie în viețile mai multor elevi, aprovizionându-i în același timp cu un produs indispensabil zilelor de acum, și anume dezinfectantul.

Școlile beneficiare au fost:

· Școala Gimnazială Anghel Manolache Scrioastea

· Școala Gimnazială Stejaru

· Școala Gimnazială Gala Galaction, Didești

· Școala Beuca

· Școala Gimnazială Necșești

· Școală Gimnazială Balaci

· Școala Gimnazială Drăcșenei

· Școala Gimnazială nr.1 Măldăeni

· Școala gimnazială Ciolănești

· Școala gimnazială Marin Preda, Siliștea Gumești

· Școala Gimnazială Nr.2 Merișani

· Școala Gimnazială Nr.1 Dobrotești

· Școala Slon

· Școala Cerașu

Pentru toate aceste donații, dorim să le mulțumim donatorilor noștri speciali: Edu Class și Comunitatea Fă bine, o inițiativă a Asociației „Trăiește cu Bucurie”, condusă de Maria Duduman.




Despre cei de la Edu Class și minunatele lor inițiative poți descoperi mai multe la următoarea adresă online: https://www.educlass.ro/

De asemenea, site-ul Comunității Fă bine te așteaptă la următorul link, unde poți afla mai multe despre misiunea și despre proiectele lor: https://fabine.eu/


Vă mulțumim că sunteți alături de noi în toate aceste demersuri și că împreună putem fi arhitecți ai viitorului copiilor din mediul rural!



11 afișări0 comentarii
bottom of page