top of page

Donație de calculatoare și speranță pentru elevii din România

În era tehnologiei, este de neconceput pentru unii ca în România să existe școli care să nu dispună de cel puțin un calculator performant. Însă realitatea este cruntă, de multe ori, iar în România se găsesc încă numeroase școli care nu sunt racordate la prezent și la tehnologie.


De aceea noi, Asociația „Aura Ion”, am intervenit în ajutorul unei astfel de școli, oferind 10 calculatoare școlii Marin Preda din localitatea Siliștea Gumești. Aceste calculatoare au fost donate cu mult drag de către Asociația ETI PC, iar cu ajutorul acesteia, și al doamnei Adriana Sanduleasa, am reușit să dotăm laboratorul de informatică al acestei școli din județul Teleorman.



De asemenea, tot cu ajutorul Asociației ETI PC am ajuns la Mihai, căruia i-am oferit un calculator din partea partenerilor noștri, alături de un birou pe care să îl folosească pentru a-și face temele. Mulțumim și Băncii pentru alimente, care a făcut posibil să îl aprovizionăm pe Mihai și cu alimentele de care avea nevoie.



Nu în ultimul rând, vă mulțumim vouă, tuturor celor care credeți în misiunea noastră și care ne sprijiniți necontenit în încercarea de a oferi copiilor defavorizați din România un viitor pe care să îl aștepte cu nerăbdare!

12 afișări0 comentarii
bottom of page