top of page

Donație de ghiozdane și scutece în Prahova


Proiectul nostru „Viziune într-un ghiozdănel”, parte a programului „Arhitectul viitorului copiilor din mediul rural”, nu încetează să lumineze chipurile și viețile elevilor defavorizați din România. De data aceasta, am reușit să donăm nu mai puțin de 46 de ghiozdane copiilor din localitățile Cerașu, Bucov, Cocorăștii Mislii și Vălenii de Munte din județul Prahova. Pe lângă aceste ghiozdane echipate cu rechizite, am reușit să le dăruim motive de a zâmbi prin donarea de scutece, lapte praf, haine, alimente și jocuri.



În acest demers minunat, am avut alături de noi parteneri de nădejde. Este vorba despre Banca de Haine, căreia îi mulțumim pentru sponsorizarea în măști, tablete, haine și lapte praf, Banca pentru alimente București, care a contribuit cu alimente și dulciuri pentru cei mici, Comunitatea Fă Bine și Sarantis România SA, care au donat scutece, și, nu în ultimul rând, Edu Class, care a făcut o donație constând în jocuri pentru copiii din localitățile prahovene.


De asemenea, mulțumim pe această cale și celor care au făcut ca această inițiativă să aibă răsunet : le mulțumim din suflet domnului primar Alin Staicu, doamnei asistent social Doina Tudose și celor 40 de voluntari locali care s-au implicat trup și suflet pentru a se asigura că evenimentul decurge conform planului.


Mulțumim nespus de mult și celor de la Aura Ion Foundation UK și celorlalți donatori care ne ajută în fiecare zi să redăm speranța celor cărora le sunt negate atâtea oportunități din lipsa sprijinului ! Vă mulțumim și vouă, pentru că sunteți alături de noi la fiecare proiect și credeți în visurile noastre mărețe !


7 afișări0 comentarii
bottom of page