top of page

Dovadă de căldură sufletească față de trei copilași nevoiași

Actualizată în: 4 apr. 2021


Primele raze de soare ale primăverii s-au simțit și în căminul unor sufletele nevinovate din satul Novaci, județul Giurgiu, atunci când noi, cei de la Asociația „Aura Ion”, am intervenit în beneficiul acestora. Alina (5 ani), Denis (11 ani) și Bogdan (1 an și patru luni) trăiesc împreună cu părinții lor într-o căsuță cu o singură intrare din satul din Giurgiu. Părinții celor trei copilași lucrează cu ziua pe unde se nimerește, doar pentru a-și întreține odraslele. Soba de care familia se folosea pentru a trece de iarna grea era una veghe pe rumeguș, improvizată dintr-un butoi care nu ținea căldura și care mai și prezenta riscuri mari de accidentare și de incendiu. Camera în care cei trei copii ai familiei își petrec timpul mirosea puternic a fum atunci când i-am vizitat.


Văzând situația disperată în care se află, am pornit o campanie de strângere de bani pentru a le achiziționa o sobă care să le servească atât la încălzirea camerei, cât și la gătit. Cu ajutorul mai multor donatori generoși, la sfârșitul lunii februarie am reușit să le cumpărăm mult dorita sobă. Pe lângă aceasta, am ajutat familia cu o mașină de spălat și cu scutece pentru mezinul familiei, Bogdan.

Dorim să le mulțumim călduros celor care ne-au fost alături și în această campanie de ajutorare:

· Comunitatea Fă Bine

· Maria Duduman

· Firma Sarantis Romania

· Banca de alimente pentru donatiile de alimente

· Croco România pentru pufuleți


Pentru mai multe detalii despre comunitatea Fă bine și despre proiectele pe care le desfășoară, găsiți aici: https://fabine.eu/


În funcție de fondurile strânse, urmează să îi aprovizionăm pe cei din familia din satul Novaci și cu lemne. Mulțumim pentru sprijinul acordat în această campanie și sperăm din suflet să contăm pe ajutorul vostru în continuare! Împreună putem schimba destine!


17 afișări0 comentarii
bottom of page