top of page

Dăruim halate școlilor din mediul rural

În zilele pe care le trăim, continuăm campaniile caritabile, pentru că mulți oameni au nevoie de ajutor. Tocmai de aceea am organizat o campanie de distribuire de halate, parte din programul Arhitecții viitorului copiilor din mediul rural.



Prin intermediul acestei campanii, am reușit să distribuim 3600 de halate cu spatele gol pentru numeroase școli din mediul rural. În realizarea acestei campanii au sărit în ajutor Ikea, Comunitatea Fă bine și Asociația Trăiește cu Bucurie condusă de Maria Duduman.

Școlile care au primit halatele sunt:

· Școala Gimnazială „Al. Bădăuța”, Zâmbreasca;

· Școala Gimnazială “Gala Galaction”, Didești;

· Școala Gimnazială Nr.2, Dobrotești;

· Școala Gimnazială Scrioaștea;

· Școala Gimnazială Stejaru;

· Școala Gimnazială “Marin Preda”, Siliștea Gumești;

· Școala Gimnazială Balaci+ Grădinița Tecuci;

· Școala Gimnazială Beuca;

· Școala Gimnazială Ciolănești;

· Școala Gimnazială Cerașu;

· Școala Gimnazială Slon;

· Școala Gimnazială Valea Borului;

· Școala Gimnazială “Anghel Manolache” Scrioaștea;

· Grădinița Cucuieți;

Școala Gimnazială Cerașu, Școala Gimnazială Slon și Școala Gimnazială Valea Borului din județul Prahova, au fost identificate cu ajutorul doamnei Doina Tudose, asistent social.

Pe lângă școlile beneficiare menționate mai sus, Primăria Cerașu și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman au primit, prin intermediul acestei campanii, peste 800 de halate.



Pentru implicarea și ajutorul oferit, dorim să mulțumim Comunității Fă bine, inițiativei Asociației Trăiește cu Bucurie condusă de Maria Duduman și nu în ultimul rând mulțumiri Ikea.

Pentru mai multe detalii despre Comunitatea Fă bine și despre proiectele pe care le desfășoară, găsiți aici: https://fabine.eu/


Mulțumim pentru că ne susțineți proiectele caritabile!

12 afișări0 comentarii
bottom of page