top of page

Dăruiește o mască reutilizabilă unui copil de la sat

Actualizată în: 4 apr. 2021

Protecția este cuvântul cheie al zilelor îngrădite de virusul Sars-Cov-2. Fiecare individ are nevoie de siguranță, protecție și putere pentru a reuși să confrunte fiecare zi cu zâmbetul ascuns sub masca de protecție. Din martie, odată cu instalarea stării de urgență și, totodată, a carantinei, masca de protecție a devenit accesoriul obligatoriu în geanta sau în buzunarul oricărui părinte, copil sau bunic.


Odată cu începerea școlilor, măștile au devenit obligatorii în aceste spații, atât în timpul orelor de curs, cât și pe parcursul pauzelor. Tocmai de aceea, nevoia măștilor, în aproximativ, toate spațiile care ne înconjoară, a devenit esențială.


Astfel, o mare parte din copiii care învață în mediul rural și care se află în situații de risc au nevoie de măști de protecție, pentru a se putea conforma cu noile reguli impuse de situația actuală. Însă, cea mai mare parte dintre ei, nu își permit achiziționarea unui calup mare de măști, tocmai de aceea au nevoie de ajutor în acest sens.

Pentru că luptăm prin campaniile și proiectele pe care le derulăm să asigurăm condiții prielnice și binevoitoare unui mediu normal de învățare copiilor din mediul rural, am lansat campania “Dăruiește o mască reutilizabilă unui copil de la sat”.

Prin această campanie ne dorim să oferim unui număr de 500 copii defavorizați din 15 școli, măști reutilizabile din material textil. Ne dorim ca fiecare copil să primească câte 2-3 măști reutilizabile, pentru a se putea prezenta la ore și pentru a fi în siguranță atât el, cât și colegii lui, dar și cei dragi de acasă.


În acest demers creativ și altruist, ne-a fost alături și firma DaleeaFashion House căreia dorim să-i mulțumim pentru donația oferită, constând în peste 900 de măști reutilizabile pentru 10 școli din mediul rural.

În ajutorul campaniei noastre, pentru făurirea numeroaselor măști ni s-a alăturat Gancea Alexandra Alisa căreia dorim să-i mulțumim, pentru că a lucrat cu spor și a reușit să finalizeze 250 de măști reutilizabile colorate din bumbac, care au ajuns într-un timp record la Școala Didești, Școala Scrioaştea și la Școala Stejaru din județul Teleorman, unde au fost distribuite copiilor aflați în situații de risc.


Peste 450 de copii se bucură de această donație și pot participa la ore în siguranță.

În continuare avem nevoie nevoie de ajutorul vostru pentru a putea continua această campanie frumoasă care asigură siguranța copiilor din mediul rural. În acest sens, facem apel la tine pentru a putea continua procesul de donare și de echipare a tuturor copiilor din cele 15 școli partenere din mediul rural.

Donează, ajută și hai să vedem împreună cum evoluează în fiecare zi, copiii care se pot bucura de educație.


Donațiile se pot realiza prin următoarele modalități:

• BCR: RO92RNCB0071167697560001

• Banca Transilvania: RO05BTRLRONCRT0298218501

• PayPal: doneaza@auraion.ro


Vă mulțumim pentru că susțineți educația copiilor aflați în situații de risc!
20 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page