top of page

Generozitate cu iz de sărbătoare

Actualizată în: 4 apr. 2021



Imaginile de mai jos vorbesc de la sine. Ajutor, altruism, generozitate, zâmbete și fericire. Toate acestea se pot vedea și simți numai prin privirea în ansamblu a pozelor afișate. Fericirea o construim prin acțiuni și lucruri mărunte. Nu avem nevoie de opulență și de mândrie pentru a arăta că putem face fapte bune și că putem dărui zâmbete prin simplitate și implicare.


Fiecare inițiativă ajută un copil să zâmbească și să se dezvolte armonios. Școlile construiesc adulții de mâine. Fiecare donație, inițiativă, ajutor sau proiect clădesc și pun o cărămidă pentru un viitor strălucit.


Noi, Asociația “Aura Ion”, prin intermediul campaniei “Dăruim pentru educația copiilor din mediul rural” din proiectul “Colorăm Școli”, am continuat maratonul zâmbetelor dăruind și ajutând. Astfel, împreună cu ajutorul Comunității FăBine și a Mariei Duduman, am dăruit 66 de colțare/canapele școlilor din mediul rural. Modernizarea acestora a stat în mâinile noastre și am reușit prin intermediul susținerii voastre și a numeroaselor încurajări să echipăm 10 școli cu canapele noi și moderne care să schimbe aerul și aspectul în care învață sute de copii.



Școlile care s-au bucurat de noile achiziții au fost:


· Școala Gimnazială “Stejaru”;

· Școala Gimnazială nr.1 „Măldăeni”;

· Școala Gimnazială „Alexandru Bădăuță”; Zâmbreasca;

· Școala Gimnazială „Marin Preda”, Siliștea Gumești;

· Școala Gimnazială „Gala Galaction”, comuna Didești;

· Școala Gimnazială Scrioaștea;

· Școala Gimnazială Beuca;

· Școala Gimnazială Drăcșenei;

· Școala Gimnazială Periș;

· Școala Gimnazială Necșești;


Prin intermediul acestui proiect zeci de copii și de cadre didactice se vor bucura de noile canapele care au fost dăruite cu multă sârguință și implicare.


Fiecare zi ne face să sperăm că putem îndrepta și ajuta școlile din mediul rural care duc lipsă de echipamente și de aparatură necesară desfășurării prielnice a orelor de curs. Încercăm pe cât posibil prin proiecte inteligente și eficiente, să echipăm școlile și să le modernizăm pentru ca elevii să se simtă în largul lor și să se poată dezvolta armonios.


Pentru mai multe detalii despre comunitatea Fă bine și despre proiectele pe care le desfășoară, găsiți aici: https://fabine.eu/


Mulțumim că ne susțineți inițiativele și proiectele. Împreună cu voi am reușit să ne mobilizăm și să formăm o frumoasă comunitate care a construit mii de zâmbete și a redat mii de speranțe copiilor defavorizați. Împreună facem diferența între educația de ieri și cea de mâine.




44 afișări0 comentarii
bottom of page