top of page

Mai multă implicare, mai mult bine

Actualizată în: 4 apr. 2021


Dăruim, dedicăm timp și oferim zâmbete. Zi de zi creăm și ne implicăm în proiecte umanitare, pentru a construi puțin câte puțin o lume mai bună.

Ca de fiecare dată, dorim să oferim și să aducem zâmbete și speranță celor care fac parte din campaniile noastre și primesc cu brațele deschise ajutorul oferit.


Astfel, am desfășurat o campanie umanitară de distribuire de scutece care a avut un real succes în rândul beneficiarilor.

Implicarea și devotamentul deplin a Comunității Fă bine și a Mariei Duduman au constituit un ajutor real pentru realizarea acestei campanii. Astfel, numeroase familii din diferite sate și comune au primit cu brațele deschise scutecele donate de Sarantis Romania și ne-au mulțumit pentru implicarea și pentru ajutorul acordat.


Donațiile au constat în pachete cu scutece de diverse mărimi și dimensiuni, adaptate în funcție de numărul de kilograme și de vârsta copilului, precum:

· Babylino Sensitive N2 3-6 kg / - 6 pachete

· DIAPERS BABYLINO Econ N3 4-9KG/56 PCS - 76 pachete

· Babylino Economy N2 3-6 kg / - 8 de pachete

· Babylino Economy N2 3-6 kg / - 8 de pachete

· Scutece N4 7-18kg/20 scutece in pachet - 54 pachete

· DIAPERS BABYLINO SENS. N3 4-9KG/22 PCS – 192 pachete

· Scutece N4+ 9-20kg/46 scutece in pachet - 224 pachete


Beneficiarii care s-au bucurat de donațiile oferite au fost numeroase familii aflate în situații de risc din localitățile Merișani, Zâmbreasca, Didești și Beuca identificate cu ajutorul reprezentanților școlilor din localități, precum și alte famili defavorizate din comuna Cerașu (județul Prahova) identificate cu ajutorul doamnei Doina Tudose, asistent social. Au fost donate în jur de 568 de pachete de scutece.


Un alt beneficiar direct care s-a bucurat de ajutorul primit a fost și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman care a primit donații, constând în peste 3200 de bucăți de scutece.


Dorim să mulțumim pentru întreaga implicare în campania umanitară Comunității Fă bine, Mariei Duduman și firmei Sarantis Romania, care ne-au fost alături în întregul demers umanitar. Pentru mai multe detalii despre comunitatea Fă bine și despre proiectele pe care le desfășoară, găsiți aici: https://fabine.eu/


Nu uitați că în fiecare zi dorim să oferim zâmbete și speranță celor care au nevoie de noi. Împreună suntem mai puternici, iar puțin câte puțin putem construi o lume mai bună!


Mulțumim pentru implicare!

8 afișări0 comentarii
bottom of page