top of page

O lumină în întuneric - o nouă căsuță pentru patru fetițe și bunica lor!

Actualizată în: 4 apr. 2021


În casa ta confortabilă, dotată cu toate facilitățile la care te-ai putea gândi, îți vine greu să crezi că, în România secolului XXI, mai există persoane care nu se bucură de o nevoie de bază precum electricitatea. Totuși, acesta este cazul unor patru fetițe și al bunicii lor, care trăiesc în satul Cucuieți din județul Teleorman în beznă totală, într-o casă care nu este racordată la curentul electric și care le pune viața în pericol, prezentând grave probleme la structură. Mai mult, acea casă nici măcar nu este a lor. Iar în condițiile actuale, accesul la electricitate este indispensabil, deoarece fetele au nevoie să-și încarce tabletele pentru a putea lua parte la școala online. Vecinii nu le mai oferă ajutor în acest sens, motiv pentru care fetițele își încarcă tabletele la grădinița locală. Starea de sănătate a bunicii lor este precară, și aceasta trăiește cu temerea că, neintenționat, își va lăsa nepoatele de izbeliște într-o casă cu grave probleme de structură, fără curent electric, fără niciun fel de sprijin.

De aceea, noi, Asociația „Aura Ion”, am început demersurile pentru a le achiziționa fetelor și bunicii o căsuță doar a lor în zonă, care să le îndulcească zilele și să le dea speranța că se întrevăd zile mai senine la orizont. Suntem în continuare în căutarea unei căsuțe potrivite pentru cele cinci suflete neajutorate. Până acum, mai mult de 180 de persoane au donat pentru această cauză umanitară și le suntem pe deplin recunoscători.


Dacă rezonezi cu acest caz și dorești să contribui la realizarea unui vis, ne poți susține cu o donație în campania de pe Facebook sau folosind conturile Asociației „Aura Ion”:


· BCR RO92RNCB0071167697560001

· RO05BTRLRONCRT0298218501 deschis la Banca Transilvania (CUI: 34742969)

· în contul de Paypal: doneaza@auraion.ro

· sau direct cu cardul aici: https://mpy.ro/524errer



19 afișări0 comentarii
bottom of page