top of page

O Zi a Copilului cu zâmbete



Ziua de 1 iunie este una pe care milioane de copii din întreaga lume o așteaptă cu nerăbdare, pentru că este ziua care le celebrează inocența și pofta de viață. Însă mulți copii sărmani nu găsesc motive de bucurie în această zi, și, în ochii lor, aceasta trece ca oricare alta.


Însă anul acesta, noi, Asociația „Aura Ion”, în colaborare cu OTP Bank România, am desenat un zâmbet pe chipul sute de copii! Ziua de 1 iunie a reprezentat o zi de neuitat pentru 230 de elevi din 9 școli din România, care au primit în dar rechizite, produse de igienă personală, dulciuri și ceea ce copii prețuiesc cel mai mult, jucării. A fost timpul să ne reorganizam și să ne imaginăm o lume așa cum cei mici merită, o lume în care accesul la educație și la condiții optime copilăriei nu este mărginit de discriminare sau indiferență. Această inițiativă nu ar fi fost posibilă fără sprijinul neprețuit al OTP Bank România, care a demonstrat că nu e nevoie decât de puțin implicare și de dorința de schimbare pentru a influența pozitiv viețile celor mai puțin norocoși dintre noi.





Dorim să le mulțumim nespus de mult pentru ajutorul în acest proiect frumos celor de la OTP Bank România, în primul rând, și Mariei Ghetea, respectiv Deliei Murafa, pentru empatia și pasiunea pe care le-au depus în această inițiativă nobilă!


Vă mulțumim și vouă pentru că ne sprijiniți constant și ne urmăriți cu drag drumul pe care vrem să îl parcurgem spre o lume mai nobilă, o lume văzută prin ochii inocenți ai unui copil.

8 afișări0 comentarii
bottom of page