top of page

Un nou început pentru Vlădi și Cristi

Mergând la pas prin sate, prin diverse comune răsfirate, că există nevoi, oameni care au nevoie de ajutor și care privesc în stânga și în dreapta pentru a găsi pe cineva care să le asculte poveștile și problemele peste care încearcă să treacă. În tot acest demers caritabil, întâlnim copii și părinți care au nevoie de ajutor pentru a putea trăi în condiții decente și pentru a le putea oferi atât lor, cât și propriilor copii un trai mai bun.

În drumul nostru, am întâlnit o familie monoparentală formată din doi copii crescuți de tatăl lor, pensionat pe caz de boală. Cei doi copii, Vlădi și Cristi, au rezultate foarte bune la școală, în ciuda nevoilor vizibile cu ochiul liber. Lipsurile nu i-au împiedicat să meargă la școală și să continue să învețe pentru un trai probabil mai bun. Băiatul cel mai mare este la liceu, iar fratele lui mai mic este în clasa a 3-a. Tatăl este pensionat pe caz de boală, primind lunar o sumă modică, cu care încearcă să-și crească băieții pe care îi are în grijă de când erau mici.

Această familie are nevoie de ajutorul nostru. În acest sens, casa în care locuiesc are nevoie de o ușă nouă și de geamuri noi, până la venirea iernii. Acest obiectiv a fost atins până acum. În continuarea acestui demers, nevoile pe termen lung ale acestei familii cuprind schimbarea acoperișului, tencuiala exterioară, gard exterior, o baie și schimbarea ușilor și ferestrelor.

Dorim să ajutăm această familie și să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus, pentru a ne duce misiunea până la capăt. Această familie are nevoie de noi, iar fiecare ajutor oferit înseamnă un pas înainte pentru oferirea unei șanse la un trai mult mai bun.

Unde poți dona?


· BCR RO92RNCB0071167697560001

· RO05BTRLRONCRT0298218501 deschis la Banca Transilvania (CUI: 34742969)

· în contul de Paypal: doneaza@auraion.ro

· direct cu cardul aici: https://mpy.ro/524f00er


Mulțumim pentru că ne sunteți alături și pentru că investiți inteligent alături de noi, pentru un viitor mai bun.


6 afișări0 comentarii
bottom of page