top of page

Viziune într-un ghiozdănel în Giurgiu

Chiar și în vremuri dificile încercăm pe cât posibil să aducem un zâmbet cald pe fețele copiilor necăjiți de soartă. În acest proiect, ne-am desfășurat principalele activități și ne-am concentrat asupra copiilor din mediul rural, încercând să le oferim atât echipamente școlare, constând în ghiozdane echipate corespunzător cu rechizite cât și alimente și haine.

Cu ajutorul voluntarilor care ne-au fost alături în întregul proces de donație, am reușit să organizăm campania „Viziune într-un ghiozdănel” în Giurgiu pe data de 10 iulie. Cu ajutorul tuturor persoanelor implicate am reușit să ajungem la 40 de copii, oferindu-le ghiozdane echipate și haine. Nu ne-am oprit aici și am oferit alimente și haine la peste 100 de copii și adulți. Astfel, am încercat să ajungem la un număr cât mai mare de copii, oferindu-le lucrurile necesare de care aveau nevoie.


În tot acest demers altruist, în care am încercat să ajungem la un număr cât mai mare de copii ne-au fost alături harnicii voluntari care nu ne-au lăsat la greu și care au fost prezenți în cadrul evenimentului. Pe lângă voluntari, dorim să le mulțumim celor care au făcut posibil acest eveniment și anume: Delia Parvu, Marius Enache, Lucri Ion, Mike Adrian, Ioana Ion, Ștefan Badescu.

În cadrul acestei campanii frumoase ne-au fost alături partenerii noștri și anume Banca pentru alimente București care ne-au ajutat cu donații de alimente ce au ajuns la copii din mediul rural.

Dorim să le mulțumim și Asociației Banca de Bine care ne-a ajutat prin intermediul Violetei Bîltac și Băneasa Shopping City care i-au susținut pe copii din campania noastră.

În cadrul acestei campanii am încercat să ajutăm și să oferim sprijin unui număr cât mai mare de copii care au nevoie de noi, tocmai de aceea Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine lansează campania „Școala fără pauză”. Campania reprezintă o inițiativă de prevenire a abandonului școlar, care face parte dintr-un amplu program dedicat luptei împotriva accesului precar și inegal la educație al copiilor. Această campanie dorește să invite oamenii să doneze obiecte (îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, device-uri tehnologice) de care copii au nevoie pentru a reveni la școală din toamnă, având în vedere că o mare parte dintre ei după ce intră în vacanță, nu se mai întorc la cursuri.


Mulțumim pentru că sunteți alături de noi și ne susțineți inițiativele altruiste!





5 afișări0 comentarii
bottom of page