top of page

Viziune într-un ghiozdănel și Fii un Supererou Digital pentru copii de la sat -Ediția Paște 2021

Două proiecte din cadrul programului Arhitecții viitorului copiilor din mediul rural continuă și în 2021 în generosul demers de a schimba vieți!



Un proiect de suflet al Asociației noastre, „Viziune într-un ghiozdănel”, perseverează și în 2021 în încercarea sa de a le dărui copiilor defavorizați din mediul rural o șansă egală la educație. În vara anului 2020, am reușit să ajutăm în jur de 400 de copii din mediul rural proveniți din 12 sate din județele Teleorman, Prahova și Mureș. Ajutorul a constat în pachete cu rechizite, ghiozdane echipate, jucării, cărți și alimente necesare pe care copii să le folosească în procesul învățării și al dezvoltării personale și educaționale. Anul acesta nu este cu nimic mai prosper pentru acești copii, iar condițiile actuale nu sunt cu nimic mai bune decât cele de vara trecută. Astfel, aceștia au nevoie în continuare de sprijinul nostru, al celor darnici și dedicați, pentru a putea duce o viață normală de elevi sârguincioși. Orice donație de bănuți, ghiozdane echipate sau chiar rechizite are un rol crucial în calitatea experienței lor la școală.



De asemenea, proiectul „Fii un Supererou digital pentru copii de la sat”, un alt proiect desfășurat de noi, Asociația „Aura Ion”, anul trecut, continuă și în 2021, cu mai mulți copii nevoiași care așteaptă plini de speranță orice fărâmă de ajutor. Acest proiect își propune reintegrarea copiilor defavorizați din mediul rural în cadrul școlii online, prin distribuirea de tablete, laptopuri, telefoane și de alte device-uri funcționale, pe care copii să le poată folosi pentru a se conecta la ore. În prima etapă a acestei campanii, am reușit să distribuim nu mai puțin de 50 de tablete și laptopuri elevilor din cinci școli, astfel încât șansa acestora la educație să nu fie pierdută din cauza unor circumstanțe independente de ei. Revenim cu forțe proaspete în această primăvară și vă rugăm pe voi să acționați, alături de noi, pentru a le asigura copiilor din mediul rural un drum cât mai lin în sistemul educațional românesc. Donează orice device funcțional (tabletă, laptop, telefon) sau bănuți și ajută, printr-un gest mic, la o schimbare mare!


Conturile în care poți dona sunt următoarele:

· BCR: RO92RNCB0071167697560001

· Banca Transilvania: RO05BTRLRONCRT0298218501



15 afișări0 comentarii
bottom of page